Teeme Sulle naistepäevakingituse!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finest piimašokolaad soolatud mandlitega.
Finest piimašokolaad soolatud mandlitega. Foto: Kalev

Kirjuta meile, mil viisil Sind seekordsel naistepäeval on üllatatud ja kuidas päeva tähistad. Kõigi vastajate vahel loosime välja Elizabeth Ardeni Green Tea kehahoolduskomplekti ja kaks suurt kinkekomplekti Kalev Finest sarja hõrkude pralineekompvekkide, martsipanibatoonide ja uute šokolaadidega.

Traditsioonilistesse tähtpäevadesse nagu naistepäev kohtab erisugust suhtumist. Lilli on tore mistahes sündmuse puhul saada, olgu nad valged, punased, kollased või lillad. Meie jätame lillede kinkimise teistele, küll aga rõõmustame naisi tõeliselt hõrgu kehahoolduskomplekti ja maiustustega. Kalevi Finest kinkekomplekt on sedavõrd kaalukas, et saate seda jagada sõbrannadegagi!

Meie kingitused

Ilutoodete veebipoe Mylook.ee poolt välja pandud Elizabeth Ardeni Green Tea kehahoolduskomplekti kuuluvad Elizabeth Ardeni Green Tea Revitalize parfüümvesi (100 ml), niisutav kreem kätele ja jalgadele (50 ml), kehakoorija (60 ml), sokid jalahoolduse tegemiseks ja kosmeetikakott. Mylook.ee pakub üle 300 parfüümi vähemalt 40 protsenti soodsamalt kui kauplustes.

Kalevi kinkekomplekt sisaldab Kalev Finest sarja pralineekompvekke, martsipanibatoone ja šokolaade, sealhulgas kõige uuemaid, alles poodidesse jõudvaid 300-grammiseid vahvlitükkidega juustukoogimaitselist valget šokolaadi ning soolatud mandlitega piimašokolaadi. Mõlemad uued Kalev Finest šokolaadid sobivad tänu kaunilt kujundatud kinkepakendile hästi külakostiks ja kaunistama erinevaid tähtpäevi.

Kuidas kingitust saada?

Kirjuta meile, milliseks kujunes Sinu naistepäev sel aastal: millega Sind üllatati ja kuidas päeva tähistasid. Kingid loosime välja kõigi vastajate vahel.

Vastuseid ootame kommentaaridena (sel juhul tuleb lisada kindlasti e-mail, mis vaikimisi on vaid toimetusele nähtav), Naise facebooki lehel või e-kirjaga aadressil naine(at)postimees.ee, teemaks Naistepäev.

Vastuseid ootame 9. märtsi kella 16ni, et ka naistepäeva kõige hilisemalt saabunud üllatused jõuaksite kenasti kirja panna. Kehahoolduskomplekti saab kätte toimetusest või posti teel, maiustuste kinkepakid ainult Postimehe Tallinna või Tartu toimetusest. Võitjate nimed kuulutame välja naine.postimees.ee lehel ja facebooki fännilehel. Võitjatega võtame ühendust!

Naine.postimees.ee naiskond soovib kõigile naistele meeleolukat naistepäeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles