«Stiilipäevik» muutis volüümika Kristeli naiselikult kurvikaks

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel enne muutumist.
Kristel enne muutumist. Foto: TV3

4. novembri TV3 saates «Stiilipäevik» osalenud tšarterlendude teenindaja, 28-aastane Kristel ei armasta ostlemas käia ja tema suuruses rõivaste valik pidavat kauplustes ka kasin olema.

Saate muutuja Kristel on kindel, et kehakumeruste tõttu pole tal võimalik isikupäraseid rõivaid leida ja seepärast kannab ta igapäevaselt meeste teksaseid ja lohvakaid T-särke.

Ženja Fokini jaoks pole see aga probleem, sest ta on veendunud, et ka kõige omapärasema kehaga naise saab stiilseks muuta.

Kristeli kapis eeltööd teinud Anu Saagim tuvastas juba eelnevalt mainitud teksaseid ja T-särke, lisaks kampsuneid ning lennujaama vormirõiva, jalanõude valik oli pea olematu.

Millist nõu ja nippe Kristelile saates jagati?

Pesu. Alustuseks passiti Kristelile selga korrigeeriv pesu, seejuures soovitati pükste-inimesele ka body, mis kehale hea joone annab. Fokin soovitas julgematel kaunist kuldset-beežikat body ka vaid teksadega kanda nagu Madonna.

Teksad. Hästi istuvad tumedad teksad leiti suuremat kasvu Kristelile kauplusest Zizzi. Teksad valiti Kristeli elustiili arvestades ja ka selle tõttu, et need on tõesti mugavad. Peale katsetati erinevaid pluuse ja kampsuneid.

Pluusid-kampsunid. Kristelile prooviti selga mürkrohelist pluusi, lisavärvi ja saledama joone andjaks peale sobitatud ruuduline militaarse hõnguga nööbireaga mantel.

Teine komplekt koosnes romantilise pitsilise kaelusega valgest pluusist ja sellele värvi andjaks peale ploomikarva nööpidega mustrilise koega kampsun. Kampsuni sättis ta kinni ühe nööbiga rinna alt, et tekiks visuaalselt sügav kaelus ja kehavormid tuleksid paremini esile.

Valitud komplekti kuulus niisamuti ploomikarva kampsun, ent erinev eelmisest.

Jalanõud. Fokinit köitsid küll pikad, militaarset stiili mustad saapad, ent nentis, et muutujale tuleb leida midagi sellist, mis visuaalselt naise pikkust vähendaks ja annaks volüümi juurde. Lõplikuks valikuks osutusid madalapoolsed kingad.

Vöö. Volüümikatele naistele soovitas Fokin kitsamaid vöid. Vööde tähtsust rõhutas ta aga eriti, ka nii-öelda XS suuruse puhul, et taljet taotluslikult esile tuua.

Aksessuaarid. Sel korral jäi Fokin ekstra peatuma kõrvarõngaste sektsioonis, soovitades muutuja volüümikust arvestades pikki rippuvaid lehekestega kõrvarõngaid, mis visuaalselt pikendaksid kaelaosa ja ka muidu efektsed välja näevad.

Juuksed. Juuksur Martinile anti vabad käed ja tulemuseks oli nooruslik punasekirju lühike soeng.

Meik. Jumestaja Marre Naissoo tuvastas muutuja ilusa ja korras näonaha, soovitades esile tuua kenasid iseloomulikke põsesarnasid. Kuna silmalau oli rippuvat tüüpi, siis sinna andis ta lihtsalt tumedust, vältides sellise lau tüübi puhul lainelist joont ja lainerit. Ripsmete värvimisel kasutas pikendavat ja tihendavat ripsmetušši.

Kaubanduskeskuse külastajad, kes nägid enne ja pärast pilte, leidsid, et uus soeng ja kena meik teevad Kristeli nooremaks. «Pole enam nagu tavaline pereema, näeb välja elurõõmsa vaba naisena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles