Parimad treeningud, mis lõõgastavad nii keha kui ka vaimu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi paremat, kui teha pärast rasket tööpäeva veidi trenni. See võib mõjuda kehale ja vaimule isegi paremini kui massaaž.

Kui kahtled selles, siis tuleb ise järele proovida. Allwomenstalk soovitab treeninguid, mis lõõgastavad nii keha kui ka vaimu:

Jooga

Anna joogale üks kord võimalus ja võid muutuda sellest sõltuvusse. See on tõeliselt lõõgastav treening, mille puhul on oluline keha ja vaimu koostöö.

Pilates

Pilatese oluliseks osaks on hingamine. Tunneta oma keha jõudu ja ürita samal ajal lõdvestuda. Pilatese eesmärgiks on vabaneda stressist ja see muudab sinu enesetunde kindlasti palju paremaks.

Jooksmine

Jooksmine on suurepärane viis, kuidas stressist lahti saada, oma tervist parandada ja energiat juurde saada. Algajad jooksjad võivad alguses tunda, et see trenn on keeruline, kuid ajaga vastupidavus suureneb ning hakkad seda tegevust lõpuks nautima.

Jalgrattasõit

Jalgrattasõit mõjub hästi nii kehale kui ka vaimule. Saad treenides valida omale sobiva intensiivsuse ning pärast treeningut tunned ennast kindlasti hästi. Ka välimuses võid täheldada pikapeale positiivseid muutuseid.

Matkamine

Matkamine on hea viis, kuidas nautida värskes õhus füüsilist tegevust. Võta sõber kaasa ning seadke omale ühine eesmärk, mille poole pürgida.

Ujumine

Ujumine on väga tõhus treening, mis vähendab ka stressi. Kasuta ära sooje ilmu ja mine pärast tööpäeva ujuma!

Tantsimine

Kui tahad teha trenni ning samal ajal lõbutseda ja stressi vähendada, siis mine tantsutrenni! Tantsukava õppimine on tõhus treening, mis teeb sind kindlasti õnnelikuks ja paneb argimured ununema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles