Seitse suvist soengutrendi, mida võiks proovida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid.
Gigi Hadid. Foto: BFA/David X Prutting/BFA/Sipa USA

Suvi võib juuste jaoks olla parim ja ühtlasi halvim aeg. Selleks, et suvele vastu minna kõige trendikama soenguga, loe, milliseid soenguid soovitavad proovida kuulsuste juuksurid.

  • Sügav ja lohakas juukselahk küljel

Seda soengut on ülilihtne teha: pese juuksed puhtaks, föönita neid kergelt, et juuksed oleksid lopsakamad ja lükka käega need lohakalt kas paremale või vasakule. See soeng sarnaneb surfitüdrukute lohakale soengule, mis oma lihtsuses näeb alati ideaalne välja, kirjutab Marie Claire.

AP
AP Foto: Paul A. Hebert/AP
  • Heledad salgud

Samamoodi nagu kasutad põsepuna ja jumestuskreemi, et nägu kontuurida, võiks kontuurida ka oma juukseid. Kõige lihtsam on seda teha erinevat värvi salkude abil. Hollywoodis on hetkel trendikas lasta juustesse teha heledaid salke, kuna see jätab mulje, et kiharad on päikese poolt pleegitatud.

Sipa USA
Sipa USA Foto: BFA/Neil Rasmus/BFA/Sipa USA
  • Taha lükatud juuksed

Kui väljas on kuum, aga niiske, siis see soeng ei vea kunagi alt. Silu juuksed näiteks geeli abil tahapoole. Selline «märg» soeng on hetkel väga trendikas.

Caters
Caters Foto: David Gabber / PRPhotos.com/Caters News Agency
  • Välja kasvanud pixie-lõikus

Pixie-lõikus on viimastel aastatel palju populaarsust kogunud. Aga need, kes on pixie-lõikusest juba tüdinud, lasevad oma kiharatel taas pikemaks kasvada ning suhtuvad soengusse väljakasvamise ajal väga loominguliselt.

Reuters
Reuters Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
  • Välja kasvanud juuksejuured

Terve pea või ainult salkude värvimine ei tähenda seda, et peaksid iga kuu käima juuksuris oma juuksevärvi värskendamas. Pigem lase heledatel juustel välja kasvada, kuna sel viisil saad suveks väga moodsa soengu.

Reuters
Reuters Foto: MARK BLINCH/REUTERS
  • Kohevad lokid

Kui sa ei saa niiskusest jagu, ürita sellega leppida. Täpselt seda teevad paljud Hollywoodi staarid, kel on loomulikult lokkis juuksed.

Getty
Getty Foto: Andrew H. Walker/AFP
  • Merineitsilikud lained

Merineitsilikud lained sobivad kenasti pikkadesse juustesse ning muudavad välimuse naiselikumaks ja romantilisemaks. Kui sa ei viitsi erinevate juuksehooldusseadmetega mässata, tee niisketesse juustesse kaks punupatsi, lase juustel veidi kuju võtta ning patse avades ongi sul kaunid ja suvised lained.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles