20 põhjust, miks 20ndates eluaastates on hea olla vallaline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled vallaline? Ja mis sellest? 20ndates eluaastates ongi tore olla vallaline, eriti siis, kui ka su sõbrannad on vallalised.

MSN Living edastab kakskümmend põhjust, miks 20ndates eluaastates on hea olla vallaline.

1. Saad reisida, kuhu ise soovid. Mitte keegi ei hoia sind tagasi, et minna välismaale õppima või mõnda eksootilist paika külastada, millest alati unistanud oled...

2. Võid käia väljas, kellega soovid. Ja nautida uute kuttidega flirtimist!

3. Võid oma sõbrannadega ükskõik millal välja minna. Kui oled vallaline, on sul sõbrannade jaoks rohkem aega.

4. Su tulevik sõltub ainult sinust. Kui lahkud ülikoolist, ei pea sa tähtsaid otsuseid langetades arvestama kellegi teise plaanidega.

5. Uute tutvuste sobitamine on lihtsam. Sul on uute tuttavate leidmiseks rohkem aega.

6. Sina ise vastutad enda eest. Esimest korda elus oled olukorras, kus vastutad ise oma tegude eest, ükski partner ega vanemad ei langeta sinu eest otsuseid.

7. Saad ise otsustada, milline on su järgmine julge samm. Sul on rohkem aega oma karjääri kujundamiseks ja analüüsimiseks, kuidas oma ülejäänud elu veeta soovid.

8. Sul on rohkem raha. Võid kulutada sellele, millele ise tahad. Sa ei pea raha kokku hoidma, et kellelegi valentinipäevaks või jõuludeks midagi erilist osta.

9. Õpid, kuidas ise enda eest hoolitseda. Kujuta ette, et peaksid 20-aastasena kellegi teise eest hoolt kandma, kui sa alles õpid enda eest hoolitsema.

10. Üksi olemine = kasvamine. Õpid, kuidas olla iseseisev, mitte üksik.

11. Kohtingud ei muutu rutiinseks. Iga esimene kohting on uus ja huvitav.

12. Sul on palju aega enda jaoks. Võid kõik õhtud üksi veeta, kui soovid. Mitte keegi ei sega sind.

13. Võid kõik uued pakkumised vastu võtta. Sa ei pea ühestki pakkumisest loobuma ega ühelegi kutsele eitavalt vastama. Õhtu klubis? Uus töökoht uues linnas? Miks mitte!

14. Saad oma voodis laiutada. Kellegagi voodi jagamine? Ei, aitäh!

15. Saad tantsida, tantsida, tantsida. Sul on lõpuks ometi põhjust selgeks õppida Beyonce loo «Single Ladies» liigutused.

16. Mitte keegi ei kurda, et sa vaatad liiga palju romantilisi komöödiaid. Võid igal õhtul vaadata naistefilme ja keegi ei virise.

17. Saad olla see, kes sa olla tahad. Sa ei pea arvestama kellegi teise tujudega, saad igas olukorras iseendaks jääda.

18. Võid kodu oma maitse järgi kujundada. Tõenäoliselt saab 20ndates oma esimese isikliku korteri ja kui oled vallaline, on sul võimalus see täpselt nii kujundada, kuidas sulle meedlib.

19. Flirdi, palju tahad! Võid kõikide vastutulevate meeste (ja miks mitte ka naistega?) häbi tundmata flirtida.

20. Ja olgem ausad, sul pole ju vaja kutti, kes sulle ütleks, kui imeline sa oled!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles