Kuulsuste ebatavalised iluvõtted

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chloe Moretz
Chloe Moretz Foto: Reuters / Scanpix

Kuulsustel on kombeks oma välimust sageli muuta ning sellega mängida. Mõnikord on muutused ekstreemsed ja veidrad, mõnikord aga geniaalselt ilusad.

Kuldsed kulmud

Ameerika noor näitlejanna Bella Thorne avaldas endast foto Instagramis, kus tema kulmud olid üleni kuldseks värvitud. Peaaegu sada tuhat noort fänni on Thorne'i kuldsetele kulmudele kiitust avaldanud, kirjutab Genius Beauty.

Sinised juuksed

Blond või brünett? Lauljanna Demi Lovato on mõlemat värvitooni proovinud, kuid lisaks tavapärastele juuksetoonidele on noor naine katsetanud ka sinist värvitooni.

Veinipunased huuled

Tundub, et sel hooajal on eriti trendikas kanda veinipunast huulepulka. Harry Potteri filmidest tuntud näitlejanna Jamie Chung on seda julget värvitooni juba demonstreerinud.

«Märjad» juuksed

Moelavadel oleme näinud, et modellidel on juuksed mõnikord justkui märjad olnud. Kourtney Kardashian on selle looki nüüd ka punasele vaibale toonud.

Lohakas punupats

Kui oled kunagi muretsenud, et ei oska omale korralikku punupatsi teha, siis võta eeskuju näitlejatar Chloe Moretzilt. Moretz käis hiljuti punasel vaibal lohaka punupatsiga, mis jättis romantilise ja tütarlapseliku mulje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles