Naised tunnistavad, et meigivad end autoroolis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juhtub harva, et hommikul on kenasti aega, et jõuaks kõik vajalikud asjad ära teha, kuid millega on naised valmis riskima, et õigeks ajaks tööle jõuda?

Uus uuring tegi kindlaks, et pea pooled juhtimisõigusega naised meigivad end autoroolis, kirjutab femalefirst.co.uk.

43 protsenti uuringus osalenud naistest ütles, et meigivad end igal hommikul autoga tööle sõites, kuigi nad teavad, et seda ei tohiks teha. 42 protsenti naistest kasutab auto tahavaatepeeglit, et oma meiki parandada.

Naised ütlesid, et meigivad end autos seetõttu, et hommikuti kipub kiireks minema. Suurem osa naisi tunnistas, et nad ei ärka piisavalt vara, et jõuaks end kodus meikida.

Uuringu üks autoritest lausus, et kuna enamik töötavatest naistest on harjunud kõigega käigupealt tegelema, siis jääb ka meikimine viimasele minutile.

Aja kokkuhoiu mõttes on paljud naised hakanud katsetama poolpüsimeiki - see aitab hommikuti aega kokku hoida ja tagab ilusa välimuse juba voodist tõustes.

Kõige rohkem kasutatakse autoroolis huuleläiget, ripsmetušši, huulepulka, põsepuna ja silmade kontuurpliiatsit.

Kallid naised, kui paljud teist end autoroolis meigivad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles