Paari ülestunnistus: seksime autos, et lapsed meile peale ei satuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli tuleb seksimiseks väga palju vaeva näha. Naised raseerivad oma jalgu ja soetavad küünlaid, et romantikat luua ning kui peres on lapsed, tuleb leida kas lapsehoidja või asjale kuidagi loominguliselt läheneda, et mitte lastele vahele jääda.

Kui üks Ameerika paar leidis, et pidevalt hotellitoa broneerimine ning lapsehoidja palkamine muutub liialt kulukaks, vahendab The Stir.

Pereema Stephanie selgitas: «Oleme mehega korduvalt proovinud seda, et kutsume lastele hoidja ning läheme hotelli, kuid see muutub rahakotile koormavaks. Pealegi me küll seksime seal, kuid pärast seda vaatame telerit või lahkume hotellist, et sööma minna. Hotellitoa maksumus pole väärt seda pisukest aega, mille me reaalselt seal toas veedame.»

Stephanie jätkas, et raha säästmiseks tuligi neil mehega mõte seksida hoopsi autos. «Me ei tee seda kogu aeg... Võib-olla korra kuus, aga see on lõbus ja erutav ning väljakutsuv. Muidugi on iga kord ka oht, et jääme politseile või möödakäijatele vahele, kuid see teeb asja veelgi põnevamaks. Ja õnneks on meie salajane paigake siiamaani inimtühi olnud.»

Naine lisas, et mehega koos välja hiilides ja autos seksides tekib tunne, justkui nad oleksid jälle teismelised. Sellega kaasnev põnevus on seda paarikest ka lähedasemaks muutnud. Ta tunnistas, et korra, kui lapsed tegid lõunauinakud, läksid nad mehega autosse ning seksisid oma maja ees sissesõiduteel.

«Tänu sellele saime veidi metsikumad olla ega pidanud muretsema, et lapsed meid kuuleks,» lausus Stephanie.

Kallid lugejad, kas teie olete autos seksinud? Kas tahaksite seda proovida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles