Kaheksa lihtsat nõuannet ideaalse meigi tegemiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ideaalse meigi tegemiseks pole sugugi tarvis tervet iluspetsialistide naiskonda, järgi vaid kaheksat lihtsat nõuannet ja su nägu on igapäevaselt laitmatu.

1. Peida tumedad ringid

Kõigepealt kanna näole päiksekaitsega niisutajat. Seejärel kasuta peitekreemi kohtades, kus seda vaja oleks, näiteks silmade all, et peita tumedaid ringe. Proovi kreemise tekstuuriga tooteid, mille toon sobib sinu nahatooniga. Meigikunstnik Ana Marie Rizzieri sõnul on täielik müüt see, et peitekreem peaks olema nahatoonist heledam. «Kaks valget ringi silmade all jätavad mulje, nagu sa oleksid päevitamise ajal ujumisprille kandnud,» sõnas ta. Kanna peitekreemi nahale pintsli abil, hajutada võid kreemi ka sõrmega, kuid ära silma all olevat nahka liigselt hõõru, kirjutab Glamour.

2. Alusmeik

Et saada kiirelt ideaalselt ühtlane nahk, kasuta peitepulka. Seda on lihtne kasutada ning see võimaldab täpset ligipääsu soovitud kohtadele. Rizzieri soovitab kasutada peitepulka järgmiselt: võta seda kui suurt markerit ja tõmba paksud jooned mööda põsenukke alla, samasugused jooned tee ka nina külgedele ja kulmude peale, seejärel hajuta peitepulga triipe oma näppude abil. Kui tahad jätta muljet, et päike on sind veidi tugevamalt kallistanud, kasuta heledama peitepulga all tumedamat ja tee jooned täpselt samadesse kohtadesse.

3. Hinda ja täiusta

Kui tüütu vinn või tumedam laik kumab siiski veel läbi, kanna sellele lisakiht peitekreemi. Kasuta sama peitekreemi, mida meigi tegemise alguses. Kanna peitekreemi probleemsele kohale näpuotsa või pintsli abil, ära pigista kreemi nahale otse tuubist.

4. Puuderda

Unusta põsesarnade puuderdamine pintsli ja puudriga, proovi parem kreemjat puudrit, mis laseb nahal särada. Kanna seda põse keskosale, seejärel hajuta puudrit sõrmede abil liikudes põskedelt meelekohtade suunas. Punakad toonid võivad õige hajutamise korral loomuliku välimuse anda, aga kui sulle silmapaistvad värvid ei meeldi, vali mõni tagasihoidlikum puuder ja hajuta seda naha sisse kihtide abil.

5. Särav silma alusmeik

Kanna sõrme abil läbipaistvat ja sädelevat kreemjat silmavärvi ripsmetest kuni kulmuluuni, et teha silmameik, mis oleks justkui professionaali poolt tehtud. Kui sul on hele nahk, proovi hõbedast valget tooni. Keskmise või tumedama naha puhul eelista šampanja värvi. Et saavutada eriti särasilmne tulemus, tupsuta värvi oma silmade sisemistesse nurkadesse. Rizzieri sõnul teevad kuulused seda punase vaiba ürituste jaoks kogu aeg.

6. Too silmad esile

Järgmisena kasuta kuldseid või pronksivärvi kreemjaid silmavärve, et silmadele sügavust anda. Kanna pronksi värvi silmalaugudele lameda pintsli abil ja kasuta sõrmi, et värvi laugudel laiali hajutada, väldi kulmujooni. Rizzieri lausus, et silmadele ei tohiks jääda järske värvitriipe, kõik tuleks kenasti sisse hajutada. Et silmavärv ei läheks tükki ega koguneks teatud kohtadesse, kasuta lisaks kreemjale värvile veel puuder-silmavärvi. Et silmad paistaksid suuremad, patsuta kuldset värvi laugude keskele ja veidike pane seda ka alumiste ripsmete alla. Seda on kõige parem teha sõrme või pintsliga.

7. Raamista silmad

Intensiivsema tulemuse jaoks tõmba ülemiste ripsmete juurde laineriga joon. Seejärel kanna joone peale veel eelnevalt kasutatud silmavärvi, et joon liialt tume poleks. Pärast seda võta ripsmetušš ja kanna ripsmetele kaks kihti tušši. Kui tahad, et su silmad veelgi rohkem välja paistaks, kooluta neid enne ripsmetuši kasutamist.

8. Täidlased huuled

Kui su huuled on kuivad või lõhenenud, tupsuta neid õrnalt pehme niiske riidega ja kanna seejärel huultele hügieenilist huulepulka. Lase huulepulgal sisse imenduda ja kuivata huuli taskurätiga, kui need tunduvad liialt libedad. Võta mõni suviselt kerge tooniga huulepulk ning kanna seda kõigepealt huulte keskele. Kanna huulepulka ka ülejäänud huultele ja patsuta huuli oma sõrmeotsaga, et huulevärv kindlalt püsiks. Kui plaanid õhtul välja minna, kanna huulepulga peale ka huuleläiget, et anda huultele lisasära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles