Nõuandeid, kuidas oma romantilisi tundeid kellelegi avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oleme kõik olnud selles olukorras: tahad oma «sõbrale» nii väga öelda, et sul on tema vastu tunded, kuid sa pole kindel, mida tema sinust arvab. Ilmselgelt ei taha sa haiget saada ega teievahelist sõprust rikkuda, kuid mõnikord tuleb see samm astuda.

Portaal femalefirst.co.uk vahendab suhtenõustaja Sam Oweni nõuandeid, kuidas oma romantilisi tundeid avaldada.

Kasuta mitteverbaalset suhtlust

Anna vihjeid oma tunnetest, kasutades mitteverbaalset suhtlust ja jälgi teist inimest, et näha, kas tema toimib samuti ja märkab su vihjeid. Kui märkab, siis on tunduvalt lihtsam oma tundeid juba sõnadesse panna. Sageli on ka silmad need, mis tundeid reedavad. Pidev silmside lühikese aja jooksul näitab, et teine on sinust huvitatud. Samuti ka see, kui tal on sind vaadates silmis sära või kui ta sinu pilku märgates pea kohe ära pöörab.

Vahetage rolle ja lisage huumorit

Vaheta teise inimesega rollid ja lisa olukorda veidi huumorit ja enesekindlust. Näiteks, väikse kelmika naeratuse saatel ütle talle: «Hea küll, ma tulen sinuga kohtingule! Kuhu sa minna tahaks?» Kui ta pole huvitatud, võite mõlemad olukorra naljakas pöörata. Kui ta on huvitatud, siis seda on tema kehakeelest näha.

Ole julge

Ütle teisele otse, kuidas sa tunned ja kindlasti maini, miks ta sinu jaoks eriline on. Siirad komplimendid on toredad, ebasiirad komplimendid jätavad aga mulje, et tegemist on lihtsalt flirtijaga. Kui teine näeb, et sa mõtled oma sõnu tõsiselt, siis tekitab see temas kahtlemata hea tunde ja ta on meelitatud, seega isegi kui ta pole sinust huvitatud, on ta siis võimeline sulle kergemalt seda ütlema.

Näita talle, et ta peaks sinuga välja tulema

Muutke olukord mänguliseks, seiklusrikkaks ja mõelge väljaspool raame. Näiteks mõelge välja aaretejaht, mille aardeks on kinopiletid või kutse kahele restorani. Sel viisil näitad oma tegudega, et oled temast huvitatud, kuid samas teed ka meeldiva üllatuse.

Mine liiga lähedale

Ole pidevalt talle nii lähedal, et oleksid justkui tema isiklikus ruumis. Kui ta ei nihku sinust eemale, siis on ta tõenäoliselt huvitatud. Ilmselt saab ta ka sinu käitumisest aru, et ta meeldib sulle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles