Ilu-lounge: kuidas meikida balli kaunitare?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ploomipuu
Triin Ploomipuu Foto: Loore Härmat

Seekord annan vihjeid, kuidas teha presidendi vastuvõtuks sobilik meik. Ehk on siit midagi õppida ja meelde jätta ka järgmise aasta jaoks, sest mõned meigi- ja soengustiilid on ajatud ja sobivad igal ajal.

Triin Ploomipuu – meigi autor Loore Härmat, soengu autor on Reemet Piiroja

Tegin klassikalise tumedate silmade ja heledate huulte meigi, sest suurte silmade puhul ei ole karta, et tume meik silmad väiksemaks teeb. Kuna kleit oli erepunane, siis tundus, et erkpunane huul oleks juba liiast. Punase huule variant oleks olnud sobilik siis, kui silmad meikida peaaegu märkamatult.

Eksperdi nipp: silma jumestamisel on kõige tähtsam lauvärvid üksteise sisse hajutada. Lihtsam on kanda algul laule heledamad toonid ja siis järkjärgult tumedamaks hajutada.

Võtmetooted selle jumestuse tegemisel olid: Diori lauvärvid nr 654 ja Annemarie Borlind Nude.

Terry Tamm – meigi autor Loore Härmat, soengu autor on Krista Kivisaar

Tagasihoidlik ja mahedates toonides meik oli kliendi soov ja samas harmoneerus see ka kleiditoonidega. Kasutasin pastelseid roosakaid ja virsikutoone nii silmameigis kui ka põskede modelleerimiseks. Kui natuke tugevamalt rõhutada ripsmeid,siis on taoline meik sobilik ka ballile. Väga tähtis on sellisele üritusele minnes kanda välja kogu tervik ehk siis meik, soeng ja kleit. Seetõttu tuleks eelnevalt natuke erinevaid stiile katsetada, et lõpuks kindla peale välja minna.

Võtmetooted selle jumestuse tegemisel olid: Guerlain by Emilio Pucci põsepuna ja Pupa Vamp ripsmetušš.


Triin Hussar – meigi autor Loore Härmat, soengu autor on Margit Merirand

Silmameigi tegin õrnades beežides toonides, millele lisasin kontrastiks sinaka laineri. Üldmulje on siiski selline, et oranžikad huuled tulevad rohkem esile ja silmameik tasakaalustab seda. Selline meigistiil sobiks neile, kes soovivad rohkem huuli rõhutada, aga samas ei ole ka silmameik olematu.

Eksperdi nipp: huultel soovitan kasutada huulelakki või kauapüsivat huulepulka - need tagavad püsivuse tundideks.

Võtmetooted selle meigi tegemisel olid: Bys Eyeliner Liquid Electric Blue ja Shiseido huulelakk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles