Kirjuta oma inspireerivast kaalulangetuskogemusest ja võida kott Garnier' kehahooldustoodetega!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea lugeja, kirjuta meile sellest, mida oled teinud, et kaalus alla võtta.

Jaga teistega oma kogemusi – miks võtsid juurde ja kuidas õnnestus taas alla võtta? Kuidas end sel perioodil tundsid, millest said indu ja mis sundis edasi pingutama? Millist sporti tegid ja miks just sellise valiku tegid? Mida arvestasid toitumist jälgides? Millised olid tagasilöögid? Kas kaalu hoidmine on õnnestunud? Kui palju Sul õnnestus alla võtta? Eriti tore oleks, kui saadaksid endast ka «enne ja pärast» pildid. Olgu Sinu rõõm teistele eeskujuks ja innustuseks!

Saada oma lugu aadressile naine@postimees.ee hiljemalt järgmisel kolmapäeval, 30. jaanuaril. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta.

Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Loosi lähevad kaks kotti Garnier toodetega. Kotis on kosmeetikakott, rätik, huulehooldus sheavõi ja allantoiiniga, tumedate silmaaluste vastane kofeiiniga roll-on, šampoon kuivadele ja kahjustatud juustele, deodorant Invisible, ihupiim eriti kuivale nahale, energiat andev koorimisgeel ja palsam kuivadele juustele. Lisaks saavad väiksemaid iluauhindu Avonilt kõik need, kelle lood lähevad avaldamisele.

Copy
Tagasi üles