Millised on meeste arvates olulised pöördepunktid suhetes?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga suhe kulgeb oma rada pidi, kuid on olemas teatud pöördepunktid, mis varem või hiljem kõigi paaride teele satuvad.

Siin pole mõeldud esimest suudlust või kohtingut, vaid pigem juba seda perioodi, kui «minust» on saanud «meie». Järgnevalt on välja toodud üksteist pöördepunkti, mida mehed suhetes oluliseks peavad, kirjutab collegecandy.com.

«Ma armastan sind»

Selles väljendis on endiselt midagi maagilist, eriti kui seda esimest korda öelda ja ka mõelda. Tunne muutub veelgi tugevamaks, kui hakkad tajuma selle sügavust. Paaride puhul erineb see, kuidas armastust väljendatakse ja esialgu asendavad sõnu hoopis teod.

Kui mõtled sama, mida tema mõtleb

Olgu selleks õhtusöök, laul, film... kui mõtlete samadest asjadest ühtmoodi võib see olla põnev ja samas ka hirmutav.

Kokkukolimine

Sul on omad asjad. Sa paned need kokku tema asjadega. Ja koos hakkate juurde ostma «meie» asju. Pole midagi paremat kindlaks tegemaks, kas teie suhe peab vastu, kui koos elama asumine.

Kui saad välja näha selline, nagu tegelikult oled

Olgem ausad, me kõik üritame teiste inimeste eest teatud puudusi varjata, eriti suhte alguses. Väike häbelikkus on loomulik. Sulle tundub, et teine inimene armus sinu kindlasse kuvandisse ja sa ei taha, et ta pettuma peaks. Aga ühel päeval saabub hetk, kui otsustad, et täna sa ei meigi end ja veedad päeva hoopis mugavates dressipükstes. Kui lubad partneril end sellisena näha, oma loomulikus olekus, siis see on võimas moment. See väljendab usaldust.

Tema inimlikkuse aktsepteerimine

Üksteise juuresolekul peeretamine. Pissimine ilma tulaletiust sulgemata. Või midagi veelgi enamat. Selliseid hetki hakkad aja jooksul hindama, sest mõistad, et ei pea partneri eest oma tõelist olemust varjama.

Eksidest rääkimine

Mõnikord on see aeglane protsess. Soovitatavalt tuleks seda teha pärast seksi, mitte enne.

Lemmiksarjade jagamine

Sulle meeldib «Vampiiri päevikud», tema on suur «Simpsonite» fänn. Meil kõigil on omad lemmikud, mida reeglina kellegagi jagama ei pea. Kui saabub aeg, mil saad neid oma partneriga jagada, ilma et ta sind kriitilise pilguga vaataks, siis peaksid oma suhte üle tõeliselt õnnelik olema.

Vanematega kohtumine

See on väga oluline pöördepunkt.

Esimene väljasõit

Suhte üks paremaid proovikivisid on koos reisimine. Kui suudate koos üle elada varahommikuse äratuse, kahetunnise autosõidu, kuuetunnise lennureisi ja siis teel hotelli ära eksida ning võõrastelt juhiseid küsida, olete üks õnnelik paar.

Esimene kord, kui otsustate mitte seksida

See on ilus hetk iga paari jaoks, kui olete seksiks liiga väsinud, kuid ometi tunnete, et teievaheline side ei muutu sellest mitte nõrgemaks, vaid tugevamaks. Seksuaalne sobivus on suhtes väga oluline ja seksi võib pidada kõige intiimsemaks tegevuseks, kuid ühel hetkel ei pea see enam nii olema. Ja see on ilus.

Esimene tüli

Vaidlused on paratamatud. Kuid kui mõistate, et tülitsemine on suhetes normaalne (ja sellele järgneb leppimis-seks), taipate, et teievaheline side on tugevam, kui esialgu arvasite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles