Piret Ilves julgustab iga naist katsetama kiiksuga elegantsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Ilves
Piret Ilves Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Reedest laupäevani toimuvale Viru Keskuse moesündmusele FIBIT on moedisainer Piret Ilves loonud etenduse Kaubamaja uuest rõivavalikust. Kaubamaja moeetendus toob lavale selle sügise kõige elujõulisemad ja inspireerivamad suunad. Nii tulist, temperamentset ja vaimustavalt värvilist sügist pole ammu nähtud!

Moeetendusel torkab kindlasti silma lihtne ja relvitukstegev punane värv. Üks intrigeerivamaid toone on veel merevaigukuld ning tähele tasub panna uusi rohelisi, mis säravad terve spektri ulatuses türkiisist öösiniseni.

Piret Ilves julgustab iga naist katsetama kiiksuga elegantsi ning sobitama kokku rätsepatööga mustreid, nahka ja uue vormiga detaile. Kirsiks tordil on kindlasti peakate – mida uljam, seda uhkem! Moodne stilistika lubab säravaid värve kombineerida kõige fantaasiarikkamates kontrastides. Samavõrra trendikas on Ilvese nägemuses monokroomne look – just nüüd on aeg teha panus oma lemmiktoonile pealaest jalatallani.

Tallinna Kaubamaja sügismoe etendused toimuvad Viru Keskuse aatriumis homme, 5. oktoobril, kell 17.00 ja 18.30 ning laupäeval, 6. oktoobril, kell 13.25, 15.20 ja 17.20.

FIBITI moesündmus on kõigile avatud ja tasuta. Lähemalt saab ürituse kavaga tutvuda FIBITI ajakirjas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles