Mida teha, kui parim sõbranna eelistab oma meest sinule?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olete sõbrannaga lahutamatud: naerate kuni pisarad silmis, lamate kõrvuti terve päeva rannas ja teete üksteisele meiki. Kuni hetkeni, mil sõbranna kohtab oma unelmate meest.

Te ei veeda enam koos aega ja ainsad korrad, mil teda juhtud nägema, on siis, kui juhuslikult linnas kohtute, tema hoidmas oma noormehel tugevalt käest. Kuigi suhte alguses on normaalne tunda, et sa ei saa partnerist küllalt, ei ole hea aga see, kui unustad täiesti oma sõbrannad. Siin on mõned soovitused, kuidas saad aidata oma sõbrannal leida tasakaalu sõprade ja suhte vahel, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Lase neil läbi elada oma mesinädalate periood.

Kui kaks inimest kohtuvad ja õhus on ilmselgelt keemiat tunda, on raske neid üksteise küljest lahti rebida, eriti alguses. Igal paaril on «mesinädalate faas», kui tahetakse iga hetke koos veeta. Parima sõbranna tea, et igal faasil on parim enne kuupäev. Kui sõbranna juhtub oma partneriga esimest korda tülitsema, arva ära, kelle poole ta pöördub? Võta ta vastu ettevaatlikult. Anna teada, et tema eemalolek tegi sulle haiget ja et tulevikus peab ta sinu jaoks rohkem aega leidma.

2. Tuleta talle meelde, et tema maailm ei keerle ümber mehe.

Kui sõbranna hakkab kohtingutel käima, on tema peas suur udu. Vahel on tähtis ta oma mõtetest välja rebida ja asjadest reaalne ülevaade anda. Ilmselt ei meeldiks ka temale see, kui ta parim sõbranna teda ignoreeriks.

3. Vali üks päev nädalast, millest saab parima sõbranna päev.

Kuna sõbranna mees hõivab enamiku tema mõtetest ja ka ajast, peate kahekesi maha istuma ja valima ühe päeva, mille veedate koos. Kuigi sõbranna armastab oma meest, võib ka tema tüdineda sellest, kui veedab iga hetke koos mehega. Kui saate iga nädal vähemalt ühel päeval kokku, võite mõlemad olla kindlad, et teievaheline side ei kao. Minge sööma, rääkige juttu, käige maniküüris. Ära ainult lase sõbranna mehel sel päeval teid segada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles