Kuidas aru saada, kas üks või teine partner on see õige?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes olevatel inimestel võib ikka peast läbi käia mõte, kas partner on õige kaaslane või mitte. Kuidas aru saada, kas te olete hea paar?

Huff Post kirjutab lubava suhte märkidest.

Olete mõlemad avatud õppimisele.

Hea suhte aluseks on pühendumine isiklikule arengule ja õppimisele. Kui inimene pole avatud enda ja partneri kohta õppimisele, pole võimalik konflikte lahendada, mis võib omakorda veelgi suuremaid probleeme tekitada.

Olete mõlemad emotsionaalses ühenduses ja vastutate oma tunnete, tervise ja heaolu eest.

Pead saama heaks partneriks, õppides vastutust võtma oma tunnete ja heaolu eest. Kui üks pool süüdistab teist oma tunnetes, kasvab kibestumine ja lõpuks on palju kaklemist ning distantsi kahe poole vahel.

Teil mõlemal on side hingelise armastuseallikaga.

Emotsionaalne side on kestva suhte jaoks hädavajalik. Inimesed pole võimelised emotsionaalset sidet partneriga looma, kui nad pole iseendaga emotsionaalses sidemes. Ilma selle sidemeta võime end tühjana tunda ja armastust igatseda ega saa armastust jagada.

Hindate mõlemad headust ja hoolivust. Olete kaastundlikud ja võimelised empaatiaks, olete pigem aktsepteerivad, mitte hukkamõistvad.

Kui mõlemad hindavad headust ja on võimelised empaatiaks, saavad nad üksteisele toeks olla, jagada valu ja rõõmu. Tervislik suhe on see, kus antakse ja saadakse, mitte ei võeta ega teenindata – selline on kahest poolest sõltuv suhe. Tervislikus suhtes aktsepteerite üksteise erinevusi ja õpite neist, mitte ei mõista neid hukka.

Jagate sarnaseid väärtushinnanguid teatud oluliste eluosade kohta.

Sarnased seisukohad poliitika, lapsekasvatamise, tervise, toitumise, abordi, religiooni ja raha suhtes aitavad vältida suuri tülisid nende asjade pärast.

Saate koos naerda ja lõbutseda ning olete mõlemad põhimõtteliselt õnnelikud inimesed.

Suhtes on ülioluline, et saaksite koos naerda ja mängida, et säiliks emotsionaalne side. Lisaks on abi sellest, kui teil on asju, mille tegemist mõlemad naudite. Õnnelikud inimesed loovad õnnelikke suhteid ja õnnetud inimesed õnnetuid suhteid. Saa õnnelikuks inimeseks õppides vastutust võtma oma tunnete eest ja seeläbi tõmbad tõenäolisemalt ligi õnnelikke kaaslasi.

Olete mõlemad ausad ja usaldusväärsed.

Võtab aega, et välja selgitada, kas keegi teeb seda, mida on lubanud teha ning räägib enese kohta tõtt. Suhted ei toimi ilma usalduseta.

Tunnete sügavat emotsionaaselt, hingelist ja seksuaalset sidet. Armastad südamest seda, milline su kaaslane on.

Suhted muutuvad ja ilma tõelise armastuse ning sidemeta ei pruugi suhe raskustes vastu pidada. Seksuaalne kirg, mida alguses tunnete, ei pruugi ellu jääda, kui sügavam armastus ja side puudub. Enne, kui leiad õige kaaslase, pead ise saama õigeks kaaslaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles