Küsimused, mida mehelt kunagi küsida ei tasuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tervislikus suhtes on omavaheline suhtlus ülioluline ja mehed on alati küsimustele vastates otsekohesed. Kuid teatud asju ei tohiks naine mehelt küsida. Miks? Sest sa ei taha neid vastuseid kuulda.

Kui tahad oma suhet toimivana hoida, ära küsi oma mehelt küsimusi, mille vastused võivad teie suhteid rikkuda, kirjutab YourTango.

1. Kas ma olen sinu arvates paks?

Mehed vihkavad seda küsimust. Esiteks pole ühtegi head vastust, mida ta sellele küsimusele saaks anda. Kui ta ütleb «ei», süüdistab naine teda valetamises. Aga kui ta valib valusalt ausa «ei, aga sa võiksid vähem jäätist süüa», teeb ta naisele haiget. Meestele meeldivad enesekindlad naised ja sellised küsimused jätavad sinust ebakindla ja hädise mulje.

2. Milline su eks oli?

Enne, kui seda küsid, mõtle, millised on su motiivid. Kas sa tahad teada saada, millised naised mehele meeldivad? Kas oled lihtsalt uudishimulik? Kas oled armukade, et ta on enne armunud olnud? Kui oled selle selgeks teinud, küsi endalt, kas sel on üldse tähtsust? Ta pole enam ju selle naisega koos, ta on sinuga, mida sul veel teada on vaja?

3. Kas helistad mulle, kui kohale jõuad... ja saadad sõnumi, kui lahkud... ja helistad enne magama jäämist?

Meestele meeldib helistada ja sõnumeid saata, aga ainult siis, kui nad ise seda teha tahavad. Mitte siis, kui nad tunnevad, et nad peavad seda tegema. Kui mehele tundub, et ta peab sulle pidevalt helistama ja oma käikudest teada andma, hakkaba ta ajapikku sinust eemalduma. Parem lase tal endal otsustada, millal helistada – sul on parem tunne, kui tead, et ta teeb seda armastusest, mitte seetõttu, et sa teda sundisid.

4. Kuidas sa meid ette kujutad kümne aasta pärast?

Enamikul meestest pole suhetega kahekümneaastaseid plaane. Nad elavad hetkes ja naudivad iga sekundit, mida jagavad armastatud naisega. See ei tähenda, et mehed ei taha pikaajalisi suhteid või et neil puuduvad eesmärgid, aga kui ta on sinule praegu pühendunud, siis ei mõtle ta sellele, mis kümne aasta pärast saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles