Ivo Nikkolo poodidesse jõuab moelooja eksklusiivlooming

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ivo Nikkolo

Ivo Nikkolo bränd jätkab ka sel hooajal koostööd Eesti tunnustatud moedisaineri ja brändi looja Ivo Nikkologa. Sel sügisel rõõmustab Ivo Nikkolo moegurmaane unikaalsete täissiidist Signature kollektsiooni kleitidega, mida jõuab müügile väga limiteeritud kogus.

Ivo Nikkolo turundusjuht Pavel Maskaljuni sõnul täiendab Ivo Nikkolo autorilooming brändi kõrgetasemelist kollektsiooni veelgi ning Signature erikollektsioon on tõeline maiuspala kõikidele moegurmaanidele ja Ivo Nikkolo austajatele. «Tänavuse Signature kollektsiooni moodustavad käsitööna valminud täissiidist kleidid, mille sisse on kootud lilled ning mida kaunistavad sametdetailid ja kaelusel pärlid. Tegemist on tõeliselt limiteeritud kleitidega, mida kolme Balti riigi peale jõuab müügile üksnes seitse. Seega sobivad kleidid eriti hästi pidulikeks sündmusteks, rõhutades veelgi kandja unikaalset ilu ja isikupära,» lisas Pavel Maskaljun.

Signature kollektsiooni kleidid jõuavad Eestis müügile Ivo Nikkolo Karja tänava esinduspoes, Lätis Spice ning Leedus Panorama keskuse kaupluses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles