Ainult naistele: mida su jook sinu kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga aksessuaar saadab sõnumi – alates julgetest jalanõudest kuni dramaatilise meigi ja ainulaadse käekotini.

Tänapäeval tundub ka joogitops olevat aksessuaar. See, mida jood, ütleb teistele sinu kohta nii mõndagi, kirjutab BettyConfidential.com.

Tavaline kohv

Kui liigud ringi, käes topsitäis tavalist kohvi, näitab see, et sul on pidevalt kiire, kuid samas pole sa paljunõudlik. Kui mees otsib naist, kes pole suurte nõudmistega, eelistab ta kindlasti naist, kelle kohvitellimust ei tule üles kirjutada, et see meelde jääks.

Erinevate maitsetega taimeteed

Tee joomine näitab, et hoolitsed oma keha eest. Julge maitsega taimetee viitab ka sellele, et oled seiklushimuline. Kui mees viitsib süüvida sellesse, millist teed parajasti jood, võib ta sinus leida naise, kes armastab põnevust.

Jääkohv

Kui lippad mööda linna ringi kõrge topsiga, mida kroonib uhke vahukooretups ning milles sisalduva joogi valmistamine võtab kauem aega kui 60 sekundit, võid jätta endast keeruka inimese mulje. Võimalikud partnerid võivad sellest välja lugeda, et sa tead täpselt, mida tahad ega hakka ka mehele keelama süsivesikute tarbimist.

Energiajoogid

Kui rüüpad mõnd energiajooki, saadad signaali, et oled pidevalt liikvel ning mees peab vaeva nägema, et sinuga sammu pidada. Samuti võib tunduda, et oled peoloom ning üritad end lihtsalt üleval hoida, et õhtul kaua vastu pidada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles