Sel sügisel võid meikides julgelt proovida lillat

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmatorkav meik
Silmatorkav meik Foto: Olga Venediktova

Make Up Store’i arendus-turundusjuht Kairit Tuhkanen soovitab tulevasel hooajal proovida lillat huulevärvi. Seda ka siis, kui oled alati arvanud, et lilla ei ole sinu värv.

Tuhkaneni sõnul valitseb sel sügisel meigimaailmas mustade jõudude salapärane maagia. «Lilla huulepulk või huuleläige on kindel valik! Kui oled alati arvanud, et lilla pole sinu värv, siis võib põhjus olla vales huulele kandmise tehnikas,» selgitas ta. «Ka  kõige tumedam toon võib mõjuda lummavalt, kui võtta pintsli või näpuotsaga väikene kogus värvi, kanda see vaid huule keskele ja seejärel hajutada.»

Talvise meigi märksõnadeks on lõbus ja värvikirev. «Värvidega vallatlemisel on «üle võlli» minek kohustuslik! Lubatud on kõik, mis on värviline ja suhkruselt sädelev!» Nõnda soovitab Tuhkanen meikides mõelda muffinitele, kreemikookidele ja šokolaadile, et värvida end vastupandamatute naudingute näitel magusõnnelikuks.

Õhtumeigi põhitõed

Kairit Tuhkaneni selgitusel tuleb õhtumeiki tehes kindlasti arvestada hämarama valgusega – olgu siis sihtkohaks restoran, baar või ööklubi. «Teoreetiliselt pole vaja muud, kui oma tavapärane päevameik teha vähemalt kaks korda tumedamalt,» õpetas ta. «Kindlasti võib lisada kunstripsmeid (ripsmetutikud mõjuvad loomulikumalt) ning ripsmepiirile lisada säralainerit.»

Ööklubis leidub ikka naisi, kel on peal väga paks meigikiht. Tuhkaneni sõnul kannavad sellist meiki naised üldjuhul kas selleks, et varjata probleemset näonahka või siis teadmatusest, kuidas jumestuskreemi õigesti kasutada. «Naturaalne meik on alati moes ning pisikeste lisadega sobib see ideaalselt ka klubisse,» tõdes ta.

«Korraliku meigi tegemiseks vajad oma nahatüübile- ja toonile sobivat jumestuskreemi, puudrit, põsepuna (seda saab kasutada ka lauvärvina), tumedat/heledat lauvärvi, ripsmetušši, huulepliiatsit ja huulepulka ning meigitarvikuid e. pintsleid. Need kõik on loomuliku ja püsiva meigitulemuse jaoks üliolulised!»



Make Up Store toodetega saad tutvuda sel laupäeval (25. 08) klubis Hollywood, kus toimub naisteüritus Chick Flick. 23.00-00.00ni sissepääs ainult naistele ja tasuta! Lady Gaga kontserdipileti ettenäitamisel sissepääs tasuta alates 00.00.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles