Üheksa asja, mis naiste arvates meestele muljet avaldavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millised asjad avaldavad meestele naiste arvates muljet, aga tegelikult ei pruugi mehed neid üldse tähele panna?

Essence.com vahendab üheksa asja, mis meestele tegelikult muljet ei avalda.

Preili Firmamärk

Prada, Gucci, Dolce & Gabbana... reaalsuses on asi nii, et mehel ei pruugi aimugi olla, mis firma käekotiga sa ringi käid. Ja ausalt öeldes see ei huvitagi teda. Samamoodi jätab teda külmaks see, mis firma kontsakingad sul jalas on. Võib-olla ei meeldi talle üldse, et sa kontsi kannad. Mehele avaldab muljet see, kuidas sa end esitled – sinu stiil on oluline, aga kui sa oled nagu kõndiv reklaamtahvel, siis näitab see, et sa eelistad staatust sisule.

Preili Ma Ei Söö

Ära lahku kohtingult tühja kõhuga, sest tellisid ainult salati, et vältida enese toiduga määrimist. Mees tellib seda, mis talle maitseb ja sina peaksid sama tegema. Telli juustuburger, kui sul on selle järele isu. Kui su lõug saab kastmeseks, pühi see ära. Või veelgi parem: lase temal seda teha. Ära ainult räägi mälumise ajal, see ei avalda kunagi kellelegi muljet.

Preili Spordifänn

Kui sind tõesti ei huvita tema lemmiksport nagu jalgpall või korvpall, siis elab ta selle üle. Aga kui mees suhtub sporti tõsiselt, viib su mängule ja sa ajad pidevalt mängijate nimesid segi, küsid temalt «sa peaks seda ju teadma» stiilis küsimusi, oled sa lihtsalt tüütu. Pigem ole esimesest päevast alates aus ja tunnista, et sport jätab sind külmaks.

Preili Kõrgharitud

Mees ei armu sinu ülikoolikraadidesse, vaid sinusse. Ära saa valesti aru – talle meeldib see, et sa oled kõrgelt haritud, see on muljetavaldav ja seksikas, aga kui sa tahad ainult oma haridusest rääkida, ei jõua te väga kaugele. Mehele avaldab rohkem muljet see, kui sa oma haridust reaalselt kasutad, mitte see, kui sa sellega pidevalt kiitled. Ta võtab seda nii, et sulle meeldib ennast kiita ja samal ajal tema väärtust vähendada – see on ülbus, mitte armastus.

Preili Itsitaja

Halvast naljast hullem on inimene, kes häbematult kõva häälega naerab. Väike naeratus on armas. Aga kui sa naerad tema jutu üle ka siis, kui see pole üldse naljakas, tekitab see mehes veidra tunde. Mehed pole ideaalsed, nad teavad, millal nende käitumine pole kõige libedam. Käitu olukorrale vastavalt, ära pinguta üle.

Preili Keha On Mu Kalleim Vara

Näita mehele, et sul on enamat pakkuda kui su keha. Sisu otsivad mehed ei peatu selle juures, kes pakub neile ilusat pakendit. Selles pole midagi halba, kui naine oma kumerusi rõhutab, aga pea meeles, et õrritamise ja labasuse vahel on peenike joon.

Preili Liiga Avameelne

Jah, kaaslane tahab kuulda su elulugu. Ei, mitte esimesel kohtingul. Ausus ja otsekohesus on alati tervitatavad, aga endast kõige rääkimine võib tekitada olukorra, et mees ei soovi sinuga enam kohtuda. Hoia midagi saladuses ja lase tal oma fantaasiat kasutada.

Preili Iluduskuninganna

Kas oled kunagi mõelnud, miks mehed lähenevad sulle siis, kui näed enda arvates kohutav välja? (Mõtle dressipükste ja hobusesaba peale) Mõnikord meeldib meestele see, kui naine näeb välja loomulik. Ilu on ilu ja seda pole võimalik varjata. Mehed hindavad pisiasju ja nende pilkude võitmiseks pole tarvis end paksu meigikihi alla peita. Hoia seksikas glamuur mõne klubiõhtu jaoks.

Preili Kergesti Kättesaadav

Mees võib sind ära kasutada, kui otsustad end talle liiga kergelt kätte anda. Mehi erutab tagaajamine – ära tee seda tema jaoks liiga lihtsaks. Ta naeratab, kui temaga flirdid, aga kui teaksid, mis tema peas tegelikult toimub, hakkaksid nutma. Avalda talle muljet oma põhimõtetele kindlaks jäädes ja oskusega olla erutav ka väljaspool magamistuba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles