Kümme kõige hirmsamat romantikatapjat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nina kirtsutama panevad mustad sokid või halb hingeõhk võivad ühele romantilisele õhtupoolikule vee peale tõmmata. Mida peaksid vältima?
 

Kümme kõige hirmsamat romantikatapjat, vahendab Lifestyle.t-online.de.

1. Televiisor

Mõne põneva seriaali vatatamise asemel hoopis tantsida? Pikemas perspektiivis ei ole see hea lahendus. Kui soovid kodus romantilist õhtut, lülita teler välja. Vastavalt suhtlusportaali ElitePartner.de uuringule, on 17 protsendi paaride arvates õhtusöök kahele televiisori ees igav.

2. Poodlemine

Poodides kolamine võib kallimale piinarikas olla, eriti siis, kui see kestab kuni 4 tundi.

3. Määrdunud riided

Plekkides püksid või higine kampsun mõjuvad partnerile pigem punase rätikuna. Austusest oma partneri vastu tuleks puhtust jälgida.

4. Laps

Need, kelle on väikesed lapsed, teavad kui raske on suhtes romantikat säilitada. Haruldaselt vähe on seda aega, mil saad partneriga vaid kahekesi olla. Selle vältimiseks tuleb luua kindel aeg, mil saate koos olla ja üksteist nautida.

5. Halb hingeõhk

Halb hingeõhk võib romantikale piduri peale tõmmata ja partneri suudlemisest ei tule juttugi.

6. Koduloomad

Kui aeg-ajalt armas kass sülle võtta, siis ei ole veel midagi hullu. Armastus loomade vastu võib aga tulevikus takistuseks saada. Korralda nii, et loomad oleksid mingil hetkel eraelust välja lülitatud.

7. Avatud tualettpoti kaas

Kui irvakil vannitoa ukse vahelt paistab avatud tualettpoti kaas, ei ole see just väga romantiline vaatepilt.

8. Mobiil

Pidev mobiiltelefoni jälgimine ja SMS-ide saatmine häirivad romantilist õhtut. Lülita oma mobiili parem sellistel hetkedel välja.

9. Teha kõike koos

Kõike ei tohiks ainult koos partneriga teha. Säilita sõltumatus ja oma hobid, sest see teeb sind huvitavamaks.

10. Probleemid

Kindlasti on oluline end mõnikord partneri õlal tühjaks nutta ja rääkida probleemidest tööl ja laste kasvatamisel. Siiski tuleb olla ettevaatlik, et sa ei raiskaks selle peale liiga palju energiat. Mõtle positiivselt ja keskendu positiivsetele asjadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles