USA naine pakub kallistamisteenust

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljudele meeldib kallistamine. Aga kui paljud oleksid nõus kellelegi maksma selle eest, et ta neid kallistaks?

New Yorgi osariigis Penfieldis alguse saanud firma nimeks on The Snuggery ja see pakub kallistamissessioone, vahendab Glamour.

Ettevõtte kodulehe andmetel muudab Ameerika kultuur inimesi puudutusi pelgavaks ning seetõttu jäävad inimesed ilma positiivsest füüsilisest ja hingelisest mõjust, mida teise puudutus annab.

Kuigi firma asutajal, juristi haridusega Jackie Samuelil, pole ametlikku tõendit oma tegevuse kohta – sest sellist tüüpi firma jaoks ei eksisteerigi tõendeid –, on tal aju ja kognitiivteaduse vallas kraad ning ta on juba aastaid olnud pühendunud ravitsemistehnikatele.

60 dollari eest saab kallistada tund aega ning siiani on klientideks olnud vaid mehed, kuid Samuel ütleb, et oleks nõus ka naisi kallistama.

Tahad teada, mis nende sessioonidel toimub? Kõigepealt leiab aset kohtumine, mille käigus veendudakse, et mõlemad pooled tunnevad end mugavalt. Mõlemad inimesed on terve sessiooni jooksul riides, Samuel soovitab mugavaid riideid, mis ei oleks pingul.

Samuel on erinevate kallistamise positsioonide osas avatud, kuigi ta tunnistab, et tavaliselt tuleb kallistamispoos loomulikult.

Ilmselt huvitab paljusid, kas asi läheb kunagi kallistamisest ka kaugemale? Samuel ütleb, et nende sessioonide käigus on täiesti normaalne erutust tunda, keegi ei peaks end seetõttu ebamugavalt tundma, kuid seksuaalne aktiivsus on sessiooni jooksul keelatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles