AVAPAUK! VIDEO Moegeeniused Embassy of Fashionist korraldasid vee peal imelise etenduse

Uuendatud 18. aprill 2024, 22:28
Copy
Aldo Järvsoo, TFW kevad 2024
Aldo Järvsoo, TFW kevad 2024 Foto: Erlend Štaub
  • Kes ja miks on Roosa-Riina ja Kimono-Ketlin?
  • Kuidas olid meeleolud lava taga ja miks Aldo Järvsoo nii rahulik on?

Tallinn Fashion Weeki loovjuht Aldo Järvsoo tegi midagi tõeliselt pöörast: ta pani mannekeenid kõndima otse vee peale. Kas esimesel etendusel kukkus keegi  ka vette? 

Tallinn Fashion Week sai erksa avalöögi kolme moegeeniuse etendusega, sest kuidas veel iseloomustada Aldo Järvsood, Ketlin Bachmanni ja Riina Põldroosi. 

Kui kõnnib mannekeen... 

Eesti moepublikul ainulaadne võimalus osa saada enneolematust moeetendusest, mis toimub otse vee peal. «See hull mõte minna vee peale oli mu unistus juba aastaid,» jutustab Järvsoo. «Idee võttis mu peas kuju aastaid tagasi, kui käisin ühe ujujast sõbra võistlustele Kalevi ujulas kaasa elamas ja unistasin valju häälega: vaat siin tahaks show’d teha! Ja mina ei tea, kuidas see toimub, aga kõik minu soovid on viimaks täide läinud.» Imetle Aldo loomingut vee peal, kus madrusetriipudest said laintevahupallid. 

Embassy of Fashioni raskekahurvägi andis moeetendusele võimsa ja imelise avalöögi. Kuigi toimumiskoht oli suurejooneliselt enneolematu, oli etenduse kulg nende sõnul hoopis üllatavalt rahustav ja rahulik. «Kui toimumiskohaks on spaa, siis on see õhkkond juba lõõgastav ja rahustav,» naeris Aldo. 

Riina Põldroos tõi Kalev spaasse suveöö peomeeleolu ja jagas, kust tema inspiratsioon nii värviliseks kollektsiooniks tuli. «Sa vaata neid värve, mis vee pealt vastu sillerdavad, see ongi soovitus, mis värve sel kevadel kanda,» vastas ta Kristina Herodesele vahetult pärast etenduse lõppu. Vaata kogu Riina etenduse lummavat galeriid!

Tema kollektsioon «HOLA» pühitseb päikesepaistet, troopikat, mangokokteile ja mandoliinide mängu. Kleitidel on õide puhkenud kangast õmmeldud suured värvilised lilled ja vormi annavad lopsakad volangid. Need on rõivad, mis on loodud tähistamaks suve, sõprust ja erilisi hetki. 

Riina Põldroos, TFW kevad 2024
Riina Põldroos, TFW kevad 2024 Foto: Erlend Štaub

Tallinn Fashion Weeki toob Sinuni Postimees Naine

Kõige kiirema, professionaalsema ja põnevama kajastuse kõigest Tallinn Fashion Weekil toimuvast leiad nagu ikka Postimees Naisest!

Mida sa saad?

  • parimad riietujad,
  • vaade otse esireast,
  • moeetenduste videod,
  • suured moegaleriid,
  • sündmused,
  • kõik ühest kohast!

Tule meile külla!

Kõige kuumem koht moenädalal, kus etenduste vahepeal aega veeta, on Postimees Naise sillerdav toakene, kus intervjueerime põnevamaid inimesi ning mille hästi valgustatud võrratul foonil valmivad kõige ilusamad Instagrami pildid. Oodata on ka üllatusi. Tule meile külla, lisa kindlasti pildile #postimeesnaine ning sulle võib sülle langeda kuulsus, au ja ahvatlev preemia! 

Ketlin Bachmann, TFW kevad 2024
Ketlin Bachmann, TFW kevad 2024 Foto: Erlend Štaub

Ketlin Bachmann üllatas veepealset moemaja draama ja lihtsusega. Selles püüdsid pilke imelised kimonod, mida ta ise pigem mantliteks eelistas nimetada. Küütlevad toonid, millega need iludused modellide seljas särasid, tõid kõigile vaatajatele suveigatsuse põue. 

Tema kevad-suvine kollektsiooni on disainerile omases võtmes vastuoluline, olles ühtaegu nii tume ja tõsine kui ka kerge ja mänguline. Disaineri käekiri on eksimatult äratuntav, sisaldades vältimatu koguse tumedat draamat ja nostalgilist dekadentsi. Omavahel on ühtseks tervikuks saanud lihtsad siluetid, puhtad värvid ja Ketlinile omased kaunistusvõtteid. Tasub märgata ka drapeeringuid!

Aldo Järvsoo kollektsiooni Hoovus pastelne tüllivahune maailm on inspireeritud veealusest imemaailmast, kus hõljuvad müstilised olendid ja veetaimed. Unenäolisele veemaailmale vastandub meremeeste riietusest inspireeritud konkreetne madruse-triibustik. Suurimaks pilgupüüdjaks ja moehitiks olid aga hoopis kohevad kleidid, mida Aldo sõnul hellitavalt juba rannapallideks kutsutakse. 

Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann
Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann Foto: Martin Pedaja

Tallinn Fashion Week kevad 2024

Tallinna moenädal toimub sel kevadel Kalev Spa‘s.

Lavale astub 11 disainerit.

Lavale tuleb läbilõige parimast disainist, põnevatest nimedest, keda siinkandis ammu pole nähtud: Jo Nurme ja Antonio kollektsioon.

Armastatud moemaja Mammu Couture tähistab suurejooneliselt 10. sünnipäeva.

Erakorralistest haute couture’i meistritest näitab kollektsiooni üle mitme aasta taas Kristina Viirpalu.

Programm

Neljapäev, 18. aprill

17.30 Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo

19.00 Mammu Couture

20.30 Anastassija Balak,

Kriss Soonik

Reede, 19. aprill

17.30 Jo Nurm, NADAxLUKS

19.00 Siret Design,

Kristina Viirpalu Couture

20.30 Amanjeda by Katrin Kuldma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles