Naine loobub puudega lapsest: mul pole kahju, ma ei taha enam kunagi tema peale mõelda

Naine
Uuendatud 18. aprill 2024, 19:02
Copy
Masenduses naine.
Masenduses naine. Foto: Shutterstock

Suures stressis ema jagab sotsiaalmeedias oma pere lugu. Ta on üksikema, kes kasvatab kaht poega. Vanem on 12-aastane, noorem on seitsmene. Nende isa sai kolm aastat tagasi tööõnnetuses surma, kuigi naine kahtlustab mehe surmas enesetappu. 

Naine kirjutab oma loo anonüümselt Redditi foorumisse, sest ei saa enda sõnul isegi oma terapeudiga avameelne olla. «Minu noorem poeg on hävitanud minu pere ja meie kõigi elud.» 

Tema noorem poeg, kes praegu on seitsmeaastane, on raske puudega. Tal on kromosoomihäire, mis on nii haruldane, et ta täpset diagnoosi ei avalda: liiga suur oht, et teda tuntakse muidu ära. «Ta ei tee ise midagi. Ta ei reageeri puudutusele, mürale ega valule. Tema eest hingab masin ja ta sööb sondi kaudu. Ta jääb igavesti mähkmeid kandma. Ta ei ole kunagi nutnud.» Ta jätkab selgitamist, kuidas tema laps on täielikult tema hooldada ja vastutada ning et peab pidevalt temaga tekkivaid probleeme lahendama. «Hingamisel tekkinud raskused, väljaheited, infektsioonid ja haavandid – see võtab 200 protsenti minu ajast.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles