ŠOKEERIV Pruut paljastas altari ees saladuse, mis muutis abiellumise võimatuks

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Casey oli elevil, et ta saab lõpuks ometi abielluda oma kihlatu Alexiga, kuid kõik muutus üsna kiiresti, kui ta sai päev enne pulmi salajase sõnumi.

Austraalia väljaandele Body and Soul jagatud loos rääkis naine, et ta oli oma kaaslasega koos olnud kuus aastat ning ta oli kindel, et ta on leidnud endale ideaalse paarilise. Casey sõnul tähistas ta päev enne pulmi koos sõbrannadega oma uue eluetapi algust, kui ta nägi, et talle on tulnud uus sõnum. Arvates, et tegemist on õnnesoovidega, võttis ta telefoni ruttu kätte, kuid ta nägi hoopis midagi šokeerivat, kirjutab New York Post.

Telefoni avades nägi naine lugematul hulgal ekraanipilte tema kihlatu Alexi ja ühe naise kirglikest sõnumitest. Casey meenutas, et neid lugedes hakkas tal halb, sest lisaks sõnumitele saadeti talle ka pilte, kus tema tulevane abikaasa poseeris koos võõra naisega ning millest mõned olid tehtud vähem kui nädal tagasi.

«Sinu keha on uskumatu ja sa tead, kuidas seda kasutada,» seisis ühes mehe saadetud sõnumis. «Soovin, et mu tüdruksõbral oleks vähemalt pooled sinu oskused,» kirjutas Alex. Kolmandas sõnumis jagas aga mees, et tal pole kunagi kellegagi sellist sidet olnud. Mõned sõnumid olid ka nädalavahetuse puhkuste ja ühisreiside korraldamise kohta.

Pärast sõnumite lugemist tundis Casey, et ta on täiesti katki ning ta ei teadnud kuidas järsult lagunenud plaanide keskel toime tulla. Kuna pulmad pidid toimuma juba järgmisel päeval, pidi naine tegema kiire otsuse.

Pulmapäeva hommikul ärgates jagas ta oma sõbrannadega plaani, kuidas usaldust kuritarvitanud meest tema elu tähtsaimal päeval häbistada. Altari ees seistes ütles Casey kõigile külalistele, et täna pulmi ei peeta. Ta selgitas oma karmi avaldust, öeldes, et Alex pole see, kelleks Casey teda pidas. Seejärel luges ta valjult ette temani jõudnud šokeerivad sõnumid.

Naise sõnul olid nii Alex kui ka kõik lähedased sõnatud. Casey meenutas, et kui ta nutuste silmadega mehele otsa vaatas, ei olnud Alexil midagi öelda. Ta jooksis kirikust välja ning tema sõber järgnes talle. Mehe perekond vaatas aga juhtunut hirmunud pilguga pealt.

Altari ees kõnet pidanud Casey jätkas, öeldes, et ta armastab kõiki kohalviibijaid ja nii kohutav kui see ka pole, on tal hea meel, et nad olukorra tunnistajaks olid. Naine lõpetas oma avalduse, kutsudes kõiki siiski pidutsema, sest kuigi pulmapidu ei toimunud, soovis Casey tähistada ausust, tõelise armastuse leidmist ja oma südame järgimist isegi siis, kui see valutab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles