Võta see üks asi voodisse kaasa ja magad paremini

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Unetus on tänapäeval kahjuks väga levinud probleem ja seda mõjutavad paljud tegurid.

Üks levinumaid põhjusi, miks paljud öösel magada ei saa, on stress ja see vaevab paljusid meist.

Kui uinumisraskused kestavad kaua, võib sellel olla meie elule palju negatiivseid mõjusid. Näiteks suureneb väsinuna risk haigestuda dementsusse ja südame-veresoonkonnahaigustesse, samuti võime kannatada ülekaalu ja kõrge vererõhu all. Ka viirushaigused hakkavad väsinuna kergemini külge. Seetõttu on oluline, et leiaksime kiiresti üles need vahendid, mis aitavad kergemini uinuda ja kvaliteetsemat ööund nautida.

Üks viisidest kergemini uinuda on kasutada raskustekki, vahendab Best Life. Kui see on sul kapis olemas, siis võta see nüüd kasutusele.

Raskustekid kaaluvad keskmiselt 5–30 kilogrammi. Lisaraskusest tulenev surve mõjub terapeutiliselt – see sarnaneb mõneti kallistusele, mis aitab stressi leevendada ja turvatunnet tekitada. Lisaks suurendab raskustekk sinu keha melatoniinitootmist.

Niisiis, kui sul on raskusi uinumisega ja tunned end kurnatuna ning ärevil, peaksid proovima raskustekki. Tavaliselt valitakse see enda kehakaalu järgi, kuid kui sa pole kindel, millist valida, loe tootja juhiseid või küsi abi kaupluse müüjalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles