HEAD TEED, PEKK! ⟩ Väldi neid toite, kui tahad kõhtu lamedamaks saada

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Süütutest naudingutest loobumine on üks dieedi keerulisematest aspektidest. Kui su eesmärk on aga kaotada elundite ümbert rasva, siis on teatud toidud, mida tuleks vältida. Loobumine ei lahusta üksnes pekki, vaid teeb meelehead kogu tervisele.

Need on neli kõige hullemat toitu, mis tahavad kõhus rasvana ladestuda. Nii et nendega tasub piiri pidada!

1. Rafineeritud süsivesikud

Sai, valged makaronid ja riis on esimesed asjad, millest eemale hoida. Rafineeritud süsivesikud mõjuvad tervisele kehvasti, sest töötlemise käigus on eemaldatud neist kiud- ja muud toitained.

2. Töödeldud lihatooted

Kui järgmine kord muna praed, siis jäta parem peekon kõrvale. Kõik teavad, et viiner ja vorst pole just figuurisõbralikud, kuid paraku kehtib see ka salaami, prosciutto jms kohta. Sedasorti liha säilitatakse soolamise ja suitsutamise teel ning need võivad sisaldada ka keemilisi säilitusaineid.

3. Praetud toidud

Kui su lemmiktoidud on kevadrullid, friikartulid, sibularõngad, praekana jms, siis tasub piiri pidada. Praetud toidud sisaldavad palju kaloreid, kuna nende valmistamiseks on vaja palju õli.

4. Jäätis

Jäätis sisaldab palju suhkrut, ebatervislikke rasvu ja kaloreid, lisaks kunstlikke lõhna-, maitse- ja säilitusaineid, kirjutab Eat This.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles