NIPID ⟩ Tee neid väikseid asju, et juba nädala pärast oleks pekki natuke vähem

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Iga keha on ilus ja kõigil on õigus end oma nahas hästi tunda. Kui sul aga kripeldab, et tahaks ikka mõned sentimeetrid ihult maha näpistada, siis miks oodata homset? Siin on lihtsad harjumused, mida saab juba täna juurutama asuda.

Valmista vahepalad ette

Toitumisekspert Lisa R. Young soovitab snäkid ette valmistada, et neid oleks näljaga hea haarata. Pane näiteks karpi või kotti valmis tükeldatud paprika ja kurk ning mõned kreekerid. Nälja korral on need hea võtta, hummus juurde ja voilà.

Liigu iga päev

Mismoodi sulle end liigutada meeldib? Suurepärane viis ainevahetusele hoogu anda on kõndimine. Seda on lihtne teha ja see on suurepärane võimalus sõpradega kokku saada, kui tunned, et soovid värvata endale kaaslast. Young soovitab alustada kaalulangetusteekonda 30-minutilise liikumisega igas päevas.

Lisa makrotoitained oma menüüsse

Lisa igasse söögikorda valku, süsivesikuid ja rasva, sest siis saab su keha piisavalt energiat. Kõht püsib täis ja hakkad väiksema tõenäosusega näksima.

Valmista kodus süüa

Väljas söömas käies ei tea sa tegelikult, kuidas toit valmistatakse. See on lihtne viis juurde võtta, ilma et teaksid seda isegi, kirjutab eatthis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles