GALERII ⟩ Vaata, kes käisid PÖFFi naistekal Tartus

Copy

Tartu on tarkade ja suure südamega inimeste linn! PÖFFi naistekale 18. novembril Apollo Kinos Lõunakeskuses kogunes täissaali jagu väärtfilmisõpru. Vaadati Sarah Polley juba mitmetel festivalidel tähelepanu pälvinud debüütfilmi «Naised räägivad». Vaata meeleolukat galeriid!

Millised tundeid tekitas film «Naised räägivad»?

«Sügav, õpetlik ja puudutav film, mis läbi süžee ja jutustatava loo peegeldab ajaloolisel ja kollektiivsel tasandil naise ja naiseks olemise tuumlugu,» räägib filmi vaadanud terapeut ja isikliku arengu teejuht Eeva-Liisa Vahtra. «Arvan, et filmi mitmekihiliste ja raputava mõjuga osatäitjate kaudu on igal naisel võimalik ära tunda osa, muster või arhetüüp iseendas ja vaadata seeläbi sügavamale endasse.» Terapeut soovitab seda kogemust igale iseenda jõudu otsivale naisele - see on meie võiamalus saada läbi taipamiste targemaks ja tugevamaks.

Loe ka seda! Eeva-Liisa Vahtra: «Mürgine suhe on hullem kui pohmell» 

PÖFFi naistekas pakkus nii Tallinnas kui Tartus vägevat elamust.
PÖFFi naistekas pakkus nii Tallinnas kui Tartus vägevat elamust. Foto: PÖFF

Filmikunstis loeb väga palju see, millise filtriga vaataja seda näeb. Kuid on ka mõned lood, mis lihtsalt kehtestavad ennast - sedavõrd siiralt ja veenvalt on need elud edasi antud, et külmaks jääda on võimatu. Just niisugune film on «Naised räägivad». Valus, aga võimas!

PÖFFi naistekas Tartus, kõigi külaliste vahel loositi välja suur hunnik väärtuslikke kingitusi. Uhked pakid panid välja PÖFF, Apollo, Apotheka Bauty, Lõunakeskus, Bikonike, IDUN. Jooki pakkus kõigile Saku On Ice
PÖFFi naistekas Tartus, kõigi külaliste vahel loositi välja suur hunnik väärtuslikke kingitusi. Uhked pakid panid välja PÖFF, Apollo, Apotheka Bauty, Lõunakeskus, Bikonike, IDUN. Jooki pakkus kõigile Saku On Ice Foto: Sille Riin Rand

Loe lähemalt filmist: #MeToo lugu julmalt väärkoheldud naistest lõikab sügavalt hinge

Kuidas sünnivad sedavõrd terava ja tugeva tunnetusega filmiloojad? Mis annab neile võime rääkida lugusid toonis, et see ka vaatajatele südamesse jõuab? Sageli on nende geeniuste kujunemise taga vägagi valusad lood.

Sarah Polley / 8-aastasena ja täiskasvanuna.
Sarah Polley / 8-aastasena ja täiskasvanuna. Foto: Kuvatõmmis

Loe ka seda: Kiusatud väike tüdruk, kellest sai läbi kannatuste midagi hoopis muud

Pildid galeriis tegi PÖFFi fotograaf, need on allalaetavad.

PÖFFi filmiprogrammis on ees veel rikkalikult võimsaid kinoelamusi! Vali välja, mis huvi äratab ja hinge puudutab siin!

PÖFFi naistekas Tartus. Olgugi, et film oli sügava sisuga ja hinge liigutav valitses peale seanssi saalis selge rahulolu - väärt film! Tasus vaadata! Mõtteainet jagub pikaks ajaks.
PÖFFi naistekas Tartus. Olgugi, et film oli sügava sisuga ja hinge liigutav valitses peale seanssi saalis selge rahulolu - väärt film! Tasus vaadata! Mõtteainet jagub pikaks ajaks. Foto: Sille Riin Rand
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles