KARM ELU Kate Middleton on oma lastele keelanud asja, mida teised lapsed iga päev teevad (1)

Naine
Copy
Alati naeratav, vaikne ja malbe Kate Middleton on väidetavalt päris karm ema.
Alati naeratav, vaikne ja malbe Kate Middleton on väidetavalt päris karm ema. Foto: Shutterstock

Kuninglikust elust on mõnus unistada, aga tegelikult ei pruugi see alati ülemäära mõnus olla. Vähemalt kui oled laps. Kate Middleton on oma lastele kehtestenud karmid reeglid ja neile on täielikult keelatud mõnigi asi, mida tavalised lapsed võivad iga päev teha, vahendab kuningliku perekonna siseringi kuuluv allikas The Sunile. Mis need on?

Kate Middletonil ja tema abikaasal prints Williamil on allikate sõnul üks kindel kodureegel, mida prints George, printsess Charlotte ja prints Louis ei tohi rikkuda.

Loe ka seda: Prints William tegi Camilla kohta järsu avalduse

Walesi printsil ja printsessil on käed-jalad tööd täis, et kasvavate kuninglike kohustustega laste kasvatamise kõrval edukalt hakkama saada. Neil on küll pidevalt abiks lapsehoidja, kuid prints William ja Kate eelistavad ka ise oma laste kasvatamises aktiivselt osaleda.

Nii osalevad prints George'i, printsess Charlotte'i ja prints Louisi elus enam kui kuningaperedes tavaks. Kuninglikud emme-issi tulevad kooli vastu, küpsetavad koos lastega ning lähevad koos võsukestega üheskoos rattaga sõitma. Kuid laste jaoks pole see alati nii lõbus, kuna William ja Kate on väidetavalt kehtestanud mõned kodureeglid – sealhulgas ühe, mida tuleb alati järgida. 

Karjumine on Kate Middletoni majas keelatud. Lapsed on vait kui sukk. / Pilt on illustreeriv.
Karjumine on Kate Middletoni majas keelatud. Lapsed on vait kui sukk. / Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Keeld, millest üle astuda ei tohi

Ja reegel, mida rangelt järgitakse, selline – majas ei tohi karjuda. Karjumine on lastele täiesti keelatud, kinnitab allikas The Sunile. Isegi katse seda teha summutatakse silmapilk ning üleastujat noomitakse pikal tõsisel diivanivestlusel. Lapsed on kuulekad ega tee katsetki kõvemat häält teha.

Loe ka seda: 4-aastaselt röövitud laps leiti elusana 53 aastat hiljem

Allikas lisas, et ka Kate ega William ise ei tõsta eluilmaski häält. Kui laps on üleannetu või liialt energiline, siis viiakse ta eemale ja vesteldakse temaga tungivalt kuid alati rahulikult. Kuninglikud noored kasvavad kiiresti: George on nüüd üheksa, Charlotte on seitsmeaastane ja nelja-aastane Louis alustab eelmisel kuul kooliteed.

Loe ka seda: Kate Middletonile hõigati rahva seast inetu kommentaar 

Samas teavad kõik, kes lastega kokku puutunud, et lapsel on aeg-ajalt end välja elada ning vali olla. Väikeses isiksuses peitub soov olla aus, julge ja vabalt käituda - see on veel välja kujunemata karakterile loomupärane ning isegi tema terve psüühika arengus vajalik. Kõiki emotsioone maha surudes saame küll kena kuuleka lapse, aga täiskasvanuna võib tal olla raskusi oma emotsioonide mõistmise ja väljendamisega.

Prints William, Hertsoginna Kate, Prints George, Printsess Charlotte and Prints Louis on alati viksid, vaiksed ja vaoshoitud. Sest neil pole lubatud kõvemat häält teha.
Prints William, Hertsoginna Kate, Prints George, Printsess Charlotte and Prints Louis on alati viksid, vaiksed ja vaoshoitud. Sest neil pole lubatud kõvemat häält teha. Foto: Chris Jackson
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles