RASV PÕLEMA ⟩ Kõige lihtsam ja maitsvam viis kilod kolinal kukkuma panna – vürtside abil!

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Liigsetest kilodest vabanemine on keeruline ja võtab aega kuid. Aga kui lisad oma lemmikroogadele mõningaid ajurveda ravimtaimi, võivad need ainevahetusele hoo sisse anda.

KULLAFOND: Lugu ilmus esimest korda 24. mail 2022.

Kurkum

Kurkum on üks kõige sagedamini esinevaid vürtse Aasia köögis, kuid kas teadsid, et kui lisad näputäie seda erkkollast vürtsi oma igapäevasesse toiduvalikusse, kiireneb ainevahetus? Kurkum tõstab kehasoojust, mis omakorda võib kiirendada ainevahetust. Kurkum on ka suurepärane antioksüdantide allikas. Seda vürtsi võib lisada klaasile soojale piimale, smuutidele või köögiviljadele.

Kaneel

Teine suurepärane vürts kaalulangetamiseks on kaneel. Sellel imelisel maitseainel on omadusi, mis tasakaalustavad veresuhkru taset. See omakorda aitab ohjeldada isu. Lisa seda oma kaerahelbepudrule, chai'le või teele, klaasile soojale piimale või tavalisele jogurtile.

Loe ka: 19 põhjust, miks inimesed kaalust alla ei võta

Köömned

Köömned parandavad seedimist. Niisiis, kuidas saab köömneid kasutada kaalulangetamiseks? Võta kaks supilusikatäit köömneid ja leota neid üleöö vees. Järgmisel hommikul lase vedelik sõelast läbi ja joo tühja kõhuga. See aitab vältida puhitust ja gaase.

Ingver

Ajurvedas palju kasutatud ingver võib olla sinu parim sõber, kui püüad kaalust alla võtta. See ravimtaim aitab vähendada põletikku, soodustab seedimist ja ohjeldab söögiisu, kirjutab Health Site.

Loe ka: Kuidas põletada magades 500 kalorit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles