MAGA NAGU KUNINGANNA ⟩ Selline on kuninganna Elizabeth II unerežiim

Naine
Copy
Kuninganna Elizabeth II.
Kuninganna Elizabeth II. Foto: AFP / Scanpix

Kui sul on unehäired, pole sa kaugeltki üksi. Ent kuninganna Elizabeth nende inimeste hulka ei kuulu. Allpool on välja toodud näpunäiteid monarhi öisest unerežiimist, mida võiksid proovida. Arvestades, kui hämmastav näeb Tema Majesteet välja pärast 96 elu- ja 70 valitsusaastat, teeb ta ilmselgelt midagi õigesti.

Kuninganna Elizabeth heidab magama kell 23 ja naudib igal ööl kaheksa ja pool tundi rahulikku und, ärgates hommikul kell 7:30. Enne voodisse pugemist ta loeb natuke ja päeval käib jalutamas. Need on väga õiged sammud, sest enne uinumist on kasulik lõõgastuda ja ka päevane trenn soodustab seda.

Ka sina võiksid enne uinumist endale rutiini paika panna, mida järjepidevalt järgid. Võid lugeda pool tundi nagu kuninganna Elizabeth II, aga sobib ka näiteks meditatsioon, kirjutamine, rahustav vann eeterlike õlidega, kirjutab eatthis.

Loe ka: Milline on briti sinivereliste seas kõige levinum sodiaagimärk?

Mida kuninganna aga sööb?

Hommikul joob kuninganna tassi Earl Greyd ilma piima ja suhkruta ning sööb küpsiseid, hommikuhelbeid ja puuvilju, aeg-ajalt ka moosiga röstsaia või munaputru lõhe ja trühvlitega.

Lõunaks sööb ta midagi lihtsat, näiteks kana või kala köögiviljadega. Pärastlõunatee kõrvale naudib kuninganna võileibu, mille peal on näiteks kurk, suitsulõhe, munasalat ja sink. Tee juurde kuuluvad küpsised ja teinekord ka tordiviil.

Loe ka: Põhjus, miks kuninganna Elizabeth II vahakuju Saksamaal kiilakas on

Õhtusöögiks serveeritakse kas lõhet, faasanit, looma- või ulukiliha, mis on pärit kuninganna valdustest Sandringhamis või Balmoralis. Magustoiduks on kas maasikad Balmoralist või virsikud Windsori lossi kasvuhoonest, lisaks armastab kuninganna ka šokolaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles