KUUM GALERII Missis Europe Estonia tõi lavale küpsed kaunitarid, kuid tiitli viis koju vaid üks neist

Naine
Copy

Nädalavahetusel toimus Missis Europe Estonia valimine, kus kaheksa sarmikat kaunitari võistlesid tiitli ja krooni nimel. Valituks osutus muidugi vaid üks neist.

Missis Europe Estonia 2020 on 30aastane Marina Davidenko Jõhvist. Ürituse üks korraldajatest, Angels Models Agency esindaja Ljudmilla Karpikova tõdes, et kahjuks toimus antud hetkel üritus vähendatud koosseisus, võttes arvesse maailmas ja riigis toimuvat. «Aga sellest hoolimata meie võistlusel osalejad särasid ja võlusid meid oma annete ja iluga,» ütles Ljudmilla Limonile.

Lisaks põhitiitlile anti Maria Davidenkole veel parima modelli auhind. Publiku lemmikuks osutus aga 40aastane Tatjana Savtšenko, kes sai ka esimese printsessi ja andekaima osaleja tiitli.

Missis Estonia Classique auhind läks 45aastasele Natalia Fischerile, kes sai kiita ka modellikõnnaku ja rahvarõivaste eest. «See on kindlasti üks mu elu erilisemaid hetki,» ütles Fischer Limonile. «Mul on võistlusest väga palju eredaid elamusi, ma kohtusin paljude toredate inimestega ja panin end taas näitleja ja modellina proovile.»

Vaata õhtu kirkamaid hetki galeriist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles