Šokeeriv elulooraamat paljastab: kuninglik elu tekitas täpselt samu piinu nii Meghanile kui printsess Dianale

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Vasakul: printsess Diana Hong Kongis novembris 1989, paremal: Sussexi hertsoginna külastab Birkenheadi jaanuaris 2019.
Vasakul: printsess Diana Hong Kongis novembris 1989, paremal: Sussexi hertsoginna külastab Birkenheadi jaanuaris 2019. Foto: ANWAR HUSSEIN/SIPA/ANWAR HUSSEIN/SIPA/Scanpix

Augustis peaks ilmuma Omid Scobie ja Carolyn Durandi kirja pandud elulooraamat Meghan Markle’ist, tema elust briti kuningakojas ja sealt lahkumisest. Ajakirjandusse on imbunud aga paar nopet, mis kõlavad fännidele aga liiga tuttavalt. Seda kõike nimelt oleme me juba kuulnud printsess Diana suust.

Raamat pealkirjaga «Finding Freedom» (tlk otsides/leides vabadust) lubab avaldada nii mõnegi detaili, mida senini Harry ja Meghani kohta ei teata. Kirja on pandud kuningliku paar kuningaperest lahti löömise lugu, kuid nii mõnigi raamatusse jõudnud asi paljastab, et ajalugu kordub.

The Timesis pakkusid raamatu autorid väikese sisevaate sellesse, mida lugejad teosest oodata võivad. Nimelt kirjeldavad nad Meghani meeleseisundit vahetult enne seda, kui ta koos prints Harryga Suurbritanniast Kanadasse lahkus. «Meghan ütles sõbrale märtsikuus pisarsilmil: «Ma jätsin selle perekonna nimel oma elu maha. Ma olin valmis tegema kõike, mida vaja. Aga siin me oleme. Ja see on väga kurb.»,» on kirjas 11. augustil ilmuvas biograafias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles