2012. aasta horoskoop: KALJUKITS

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

KALJUKITS

22. detsember – 19. jaanuar

Karjäär. Eelnenud paaril aastal oled pidanud tublisti tööd rügama ja vaeva nägema, vastutades ka teiste inimeste tööelu korraldamise ja heaolu eest. Pead nüüdki kõvasti töösse panustama, samas pole kindel, et su tegevust osatakse väärtustada ja tunnustada.

Kindlasti pead oma tegevusplaani kriitiliselt jälgima ja vajadusel korrigeerima. Oma vigu tuleb tunnistada ja parandada. Kui oskad olla piisavalt tark, peaksid sel aastal olulise eesmärgini jõudma ja uuele tasandile küündima.

Suhted. Ehk juba eelmisel aastal on su isiklikus elus toimunud huvitavaid muutusi. Kui oled endale leidnud uue võluva kaaslase, kogub suhe aina tuure. On romantikat ja kirge, ühiseid jututeemasid ja huvialasid, mis teid aina tihedamalt seovad ning elu õnnelikuks teevad.

Suhteisse õnnestub rohkem romantikat tuua ka pikka aega koos olnud paaridel, ent sel juhul nõuab see rohkem planeerimist ja pühendumist. Kui oled vaba ja vallaline, siis väga suure tõenäosusega leiad juba enne suve enda kõrvale inimese, kellega käsikäes tulevikule vastu minna.

Tervis. Vaimselt oled tasakaalus, sul on motivatsiooni end ka füüsiliselt arendada. Tahad olla tugevam, vastupidavam, ennast proovile panna. Sportimine on sinu jaoks seiklus, sa ei viitsi niisama tuimalt üht ja sama trenni teha, vaid lähened asjale mänguliselt ja proovid huviga erinevaid alasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles