2012. aasta horoskoop: SÕNN

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

SÕNN

20. aprill – 20. mai

Karjäär. Usud endasse, oled julge ja riskialdis. Kui praegune töö ei paku piisavalt väljakutset või kui ülemused sind tehtu eest ei tunnusta, vaatad ringi parema koha järele. Tahad ennast arendada, proovile panna, lugupidamist ja imetlust teenida.

Võid olla vägagi edukas, kui pead silmas, et miski ei tule iseenesest – vaja on palju õppida ja pingutada. Väga tähtis on ka läbisaamine kolleegide ja koostööpartneritega. Vajad usaldusväärseid ja tarku kaaslasi. Nendega tuleb arvestada, neid hoida ja tunnustada.

Suhted. Sel aastal tekkivad tutvused pole mitte ainult meeldivad, vaid mingis eluvaldkonnas ka kasulikud. Kui sul on mõni suhe sassis, siis 24. jaanuarist 13. aprillini tasub seda siluda. Sel ajavahemikul võib ka juhtuda, et kohtud taas vana armastusega ja lähete uuele ringile.

Pärast 5. oktoobrit tekib armuasjus seisak või tagasilangus. Siis pole suurt mõtet üritada uusi suhteid arendada, küll aga tuleb hinnata neid inimesi, kes sul olemas on, ning praegustesse liitudesse tasahaaval panustada.

Tervis. Sul tuleb end tagant utsitada! Kipud olema mugav, isegi laisavõitu, leiad häid põhjusi treeningutest kõrvale hoidmiseks. Naudid maitsvaid toite ja kui sul on selleks kalduvust, võid veel enne kevadet mõnegi kilokese juurde võtta. Aga kui suudad end distsiplineerida, läheb ka kehakaalu alandamine edukalt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles