Seitse märki, et ta ei helista sulle

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Kui käisid uue mehega kohtingul ja sa ei ole päris kindel, kas sul on mõtet tema kõnet oodata, pane tähele. Siin on seitse märki, et ta tõenäoliselt ei võta sinuga rohkem ühendust. 

1. Teie vestluses polnud sära

See tähendab, et teil ei olnud omavahel millestki huvitavast rääkida. Kui vestlus lendab iseenesest ja teil ei teki piinlikke vaikusemomente, siis võid kindel olla, et teie vestluses on ka sära. Kui teie kohtingul oli aga vaikust kuulda rohkem kui juttu, siis ilmselt ei võta ta sinuga rohkem ühendust. 

2. Teil ei olnud ühiseid seisukohti

On täiesti loomulik, et inimestel on erinevad arvamused ja oma seisukohad. Kui teie vestluses esines aga rohkem vastandumisi kui ühiseid arvamusi, ka kõige argisematel teemadel, ei ole te kuigi sarnased inimesed ja sul ei ole mõtet tema kõnet oodata.

3. Keegi teist ütles midagi valesti

Üldjuhul läks teie kohting päris hästi, kuni kumbki teist ütles midagi valesti, millele järgnes pikk ja piinlik paus ning te ei osanud sellest olukorrast välja tulla. Tegelikult tundsid sa hinges juba sel hetkel, et kohting ei lõppe hästi. 

4. Teie vestlus oli sõbralik, aga puudus flirt

Kui mees nägi palju vaeva, et teie vestlus kulgeks küll sõbralikult, kuid ilma igasuguse flirdita, olid tal ilmselt teistsugused kavatsused kui sinul. Niimoodi käitudes andis ta vaikselt märku, et tahab teie suhtluse hoida sõpruse tasandil. 

5. Ta hakkas rääkima, et on väga hõivatud

Kui sa vihjasid vestluse käigus, et tahaksid teda veel näha ja tema hakkas seepeale rääkima, kui palju tööd tal on, võid olla üsna kindel, et see oli vaid vabandus. Vabanduste otsimine on enamasti seotud huvi puudumisega. 

6. Ta ei olnud sinu elust kuigi huvitatud

Kui ta ei küsinud vesteldes sinu elu, eelistuste, hobide, töö ja muu sellise kohta, polnud ta ilmselt sinuga tutvumisest kuigi huvitatud. Märk on ka see, kui ta oli oma elust rääkides kidakeelne.

7. Ta veetis rohkem aega ruumis ringi vaadates kui sinuga rääkides

Kui mõtled, kuidas tema kavatsustele jälile jõuda, mõtle, kuidas ta avalikus ruumis käitus. Kui ta silmad käisid pidevalt mööda ruumi ringi ja ta veetis rohkem aega ümbritsevat uudistades, kui sulle keskendudes, polnud ta sinuga aja veetmisest ilmselt kuigi huvitatud. Võib-olla lootis ta kõigest üheöösuhtele, kirjutab Her way. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles