Neli nippi, kuidas tuua kevadet igapäevariietusse

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Polhem PR

Kuigi ilm on pigem talvine ning külmakraadid ja lumi ei ole kahtlemata kuhugi lähema paari kuu jooksul kadumas, on siiski alati pärast aastavahetust hinges pakitsemas õhkõrn kevadootus. Neid kõige suvisemaid riideid veel kanda ei saa, aga stiliseerimisel on juba võimalik mõne nipiga 2019. aasta kevadsuviseid trende enda riietusse pikkida ja optimistlikku kevadootust lisada.

1. Kombineeri erinevaid materjale!

Volüümikad kampsunid on pakkunud sooja juba kuid. Selle asemel, et kanda kudumit mugavalt ning harjumuspäraselt teksadega, kombineeri see nüüd hoopis pika ja lendleva kleidi või seelikuga. Julgelt võid omavahel kokku sobitada ka erinevaid mustreid – olgu selleks siis triibud, loomaprint või mõni eklektilisem lahendus. Lähtu lihtsast reeglist, et sooja andvad raskemad kangad peaks kombineerima kergete ning erksas värvitoonis materjalidega. Tumedad teksad võib aga vahetada välja heledama denimi vastu.

2. Maskuliinne pintsak kontororiietuse keskpunktiks.

Ülesuuruses mantlite ja parkade alla mahub vahekihina vabama vormiga bleiser, mis kevadilmade saabudes sobib kandmiseks loomulikult ka pealisjakina. Sobita õlgu rõhutava pintsaku alla graafilise prindiga T-särk ja seelik või lisa erksavärvilised (viigi)püksid ning sportlikus stiilis jalanõud. Sel moel saad automaatselt šiki ja korrektse, kuid siiski trendika kontorivälimuse.

3. Kollane jätkab võidukäiku!

Kuigi enamasti on põhjamaise moegurmaani talveriietuses domineerivaks värvuseks just nimelt must, siis on garderoobile „uue hingamise“ andmiseks parim toon kirgas, kuldse alatooniga või lausa neoonvarjundiga kollane. See erk toon võib skandinaavialikult tumedas tänavapildis mõjuda harjumatult, kuid seda suurem positiivne tähelepanu on tagatud.

4. Kehajoont järgivad siluetid vahetavad välja ülesuuruse.

Oversized joped ning talvemantlid asenduvad uue hooaja saabudes pigem kehajoont ning pihta rõhutavate üleriietega. Klassikaline tolmumantel on ideaalne kevadine garderoobitäiendaja, kuid ekstravagantsemad moesõbrad, kes veel ülesuurusestki loobuda ei taha, kannavad juba talvelgi trench-coati hoopiski kihiliselt suure ning sooja puhvjope all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles