Moelooja vastas anonüümsele kriitikule, kes käskis tal eakohaselt riietuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabrielle Union.
Gabrielle Union. Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Gabrielle Union ei ole vaid näitleja, ta on ka moelooja, kes teeb koostööd ettevõttega New York & Company. Hiljuti postitas 46-aastane staar Instagrami ühe oma uue komplekti, mille üle ta ilmselgelt uhke on. Selle peale hakkas aga üks kommenteerija moepolitseinikku mängima.

Gabrielle Union kannab fotol oma uuest kollektsioonist musta kleiti, jalas on tal julge väljanägemisega Li-Ning tennised. Kui suur osa fännidest kiitis stiili heaks, siis üks postitas foto alla nii jabura kommentaari, et näitleja sellele nähvates vastas, kirjutab Yahoo.

Küsimusele «Kas sa võiks, palun, vastavalt oma vanusele riietuda?» jättis Union kärmelt vastuse. «Oo, ma kuulaks hea meelega, mis on sinu meelest eakohane,» kommenteeris ta sarkastiliselt. «Palun jaga mulle kõiki vajalikke eakohaseid moenõuandeid, mida ma ei teadnud, et oma elus vajan.»

Märkus jäi silma ka Gabrielle Unioni teistele fännidele, kes teda kaitsma asusid. Eriti puudutatuna tundsid end 40-50-aastased naised, kes ise samamoodi riietuvad.

See pole esimene kord, kui Gabrielle Union õelatele kommentaatoritele vastu hakkab. Alles detsembri alguses kritiseeriti teda pärast seda, kui ta avaldas video, milles oma beebile suu peale musi teeb. Gabrielle selgitas uues postituses, et ta hoolib oma lapse tervisest ja kasvatab teda õigesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kissing Game. She's got my ❤ on a string. @kaaviajames ???

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles