4 märki, et su kaaslane on suhtes õnnetu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Erik Reis

Probleeme esineb igas suhtes, kuid need ohumärgid näitavad, et su partner on suhtes tõenäoliselt õnnetu.

Kaugenemine

See ei tähenda alati, et su kaaslane on õnnetu, kuid midagi on valesti. Kui kaaslane hakkab tühistama teie plaane, hakkab lõviosa oma ajast sõpradega või ei jaga enam sinuga suuri uudiseid esmajärjekorras, tekib põhjus muretsemiseks.

Intiimsuse puudumine

Ehk ei suutnud su partner varem üldse sinust eemal olla, kuid nüüd ei vaata ta enam sinu poolegi. Spontaanseid suudlusi või kallistusi enam peaaegu polegi.

Vaidlete rohkem kui tavaliselt

Konflikte tuleb ikka ette, aga kui varem olid konfliktid pigem arutelud ja nüüd kaklete iga väiksemagi asja pärast. Kui tundub, et partner üritab iga asjaga tüli alustada, siis on seal taga ehk midagi suuremat, mille lahkamiseks ta väikeseid tülisid alustab.

Ta teeb plaane ilma sinuta

Ta ei kaasa sind enam oma plaanidesse. Olgu selleks õhtune väljaskäik või puhkusereis - sõbrad enne sind. Kuigi tervislikus suhtes on oluline ka kummagi oma sõpruskond, siis päris ilma kaaslaseta ka ei saa. Kui hakkate tegema üha enam asju eraldi, võib suhtes olevad probleemid aina süveneda.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles