Kes ostab kuningliku pere naistele esinduslikud riided?

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA

Meghan Markle ja teised kuningliku perekonna naised jäävad silma oma maitseka ja hinnalise riietusega. Kas kuninganna annab riiete ostlemiseks krediitkaardi või kingivad disainerid kuulsatele naistele riideid?

Tuleb välja, et kuningliku perekonna liikmed maksavad ise enda riiete eest, kuna neil on keelatud kingitusi vastu võtta. Ka siis, kui Meghan Markle veel printsiga abielus polnud, soetas nüüdne hertsoginna kalli raha eest sobilikke riideid ühisteks üritusteks ning muuseas ka kihlumisfotodeks. Viimastel kandis Markle 78 000 dollarit maksvat Ralph&Russo kleiti, vahendab The Cut.

Kuninglike esindusriiete soetamine käib järgmiselt. Assistent, näiteks Natasha Archer, kes töötab Kate Middletoni jaoks, küsib disaineritelt hulga riideid. Seejärel käib kuninglik kõrgus koos assistendiga läbi kõik variandid ning valivad välja sobivad. Kõigi riiete eest, mis nad välja valivad, peavad nad ise maksma. Abielus olles saavad nad kasutada ka osakest prints Charles'ilt saadavast esindusrahast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles