SÕBRANNA NÄDALAHOROSKOOP: sinu senised õppetunnid pannakse proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergey Borisov / PantherMedia / Sergey Borisov

Mida lubavad tähed järgnevaks nädalaks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Igapäevased toimetused ja kohustused ei tundu sulle koormavad, pigem teed oma tööd rõõmuga. Näed võimalusi, kuidas raha teenida. Sinu meelest on loogiline, et millegi saamiseks tuleb ka vaeva näha. Leiad inimesi, kes on orienteeritud samadele eesmärkidele ning kellega sujub koostöö ladusalt.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Energiatase on kõrge, oskad iga päeva täiel rinnal nautida. Sa ei vaeva oma pead asjadega, mis sind otseselt ei puuduta ja mida sa ei saa nagunii muuta. Keskendud isiklikele eesmärkidele, teed just seda, mis tundub sulle kõige õigem ja parem. See toob sisemise tasakaalu ja õnnetunde.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Nädalavahetusel sa vaevalt et kodus istuda maldad – hinges on rahutus, mis sunnib sind liikuma ja suhtlema. Kõige paremini tunned end teel olles, seega tasub ette võtta väljasõit. Uuel töönädalal tuleb lisaks töökohustustele palju ka perekondlike teemadega tegeleda ja koduseid asju korraldada.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Soodne aeg info hankimiseks, õppimiseks ja enesearendamiseks. Väga suurt rolli mängivad inimesed su ümber – nii isiklik partner kui ka sõbrad ja mõttekaaslased. Kui sul on vaja teha midagi niisugust, milleks oma jõust jääb väheks, on praegu õige aeg koostööpartnereid otsida, abi ja nõuandeid küsida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tööalaselt paljutõotav aeg, mil on võimalik autoriteetide tähelepanu pälvida ning ametiredelil jõudsalt edasi püüelda. Sinu teadmised, kogemused ja laitmatu minevik tulevad kasuks. Võib-olla pakutakse sulle suuremat vastutust praeguses ametis või lausa uut töökohta. Parimat nõu valikute tegemisel annavad pereliikmed.

Neitsi

23. august – 22. september

Päikese harmoonilised seisud loovad soodsa pinnase maailmapilti avardada – olgu siis õppimise või reisimise kaudu. Hea aeg päris uusi asju alustada, aga ka ennast täiendada aladel, millega oled juba varem tegelenud. Võta aega ka hobide ja pidude jaoks, naudi elu!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Esiplaanil on perekonna, aga ka laiemalt suguvõsaga seotud teemad. Praegu aitab õiget kohta leida ja tasakaalu saavutada see, kui tunned oma minevikku. Mida sa tead oma vanavanematest, kes olid su vanavanavanemad? Milles seisnes nende andekus ja edukus? Oled neilt mõndagi väärtuslikku pärinud.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Õnneplaneet Jupiter on sinuga! Pühendu eelkõige inimsuhete arendamisele. Kui sul ei ole kindlat partnerit, on praegu õige aeg armastuse leidmiseks. See eeldab seltskondlikku aktiivsust. Veeda aega sõprade ja mõttekaaslaste seltsis, ole valmis üritusteks, väljasõitudeks ja tutvuste arendamiseks.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ennekõike tasub pühenduda äri- ja tööasjade korraldamisele. Pea silmas, mida oled õppinud viimaste kuude edusammudest ja möödalaskmistest – oled kogemuse võrra targem, kasuta seda tarkust! Pöördelised muudatused töökorralduses või asutuse struktuuris tõotavad sulle suuremat sissetulekut.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Pluuto teeb trigooni Päikesega ja sekstiili Jupiteriga, mis annab suurepärase võimaluse mitmeski valdkonnas edasiviivaid muudatusi ette võtta. Ilmselt ei ole praegu esmatähtis palgatöö, vaid pigem loominguline eneseväljendus ja hea seltskond. Suurepärane aeg suhteid usalduslikumaks muuta.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Marss jõuab taas sinu märki, energiatase tõuseb tuntavalt. Õnnestub taas ette võtta asjad, mis suve jooksul soiku jäid või ebaõnnestusid – nüüd on ajad teised! Nii mõneski ettevõtmises saad teise võimaluse, ent praegu on olukord soodsam kui esimesel korral. Mine julgelt ja aktiivselt edasi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Selleks et armastust leida, tuleb olla avatud ja suhelda, julgelt silma vaadata. Kui astud esimese sammu, astutakse sulle ilmselt kohe vastu. Ära jää ootama tähelepanu teistelt, nii võid soodsa hetke lihtsalt mööda lasta! Taevased seisud on toeks sinu enda valmisolekule, aktiivsusele ja sisemisele jõule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles