SÕBRANNA NÄDALAHOROSKOOP: riskantne aeg rahaasjadega tegelemiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Mida näitavad tähed sinule järgnevaks nädalaks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Küllap oled reibas ja valmis mõndagi ümber korraldama, samas suudad raha- ja äriasju mõistuspäraselt ja külma närviga korraldada. Sind võivad mõjutada minevikukogemused või alateadlikud hirmud, mis tekitavad kõhklusi ja kahtlusi. Sul tuleb tervise eest hoolt kanda ning vältida liigselt pingutamist.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Uuendusmeelne Uraan teeb trigooni alalhoidliku Saturniga, nii on üllatuslik uus ja läbiproovitud vana omavahel kenasti tasakaalus. Sul on võimalus teha edukalt üsnagi julgeid muudatusi, kui kasutad arukalt õpetlikke varasemaid kogemusi ning enda rikkalikku teadmistepagasit.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sõprade toetus ning innustus panevad sind tegutsema. Üheskoos suudate nii mõndagi põnevat korda saata. Töine õhkkond võib aga kiskuda pingeliseks, päris raske on teha koostööd inimestega, kes on sinust kõrgemal ametipositsioonil. Nad võivad käituda ettearvamatult ja tujukalt või edastada vastuolulist infot.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nädal sobib üsna hästi millegi uue õppimiseks või siis reisile või matkale siirdumiseks – sind lausa kisub seiklema. Ent peaksid rahaasju ajades eriti hoolas ja kainelt arvestav olema. Kipud tegema ebarealistlikke plaane või kellegi mõjutustele alluma, mistõttu võid kergesti valearvestusi teha.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Merkuuri ja Jupiteri kvadraadi mõjul võid üle hinnata oma jõu- või ajavarusid. Tahad mitut asja korraga teha, ent mitmel rindel rabades satud kergesti ajapuudusse ja kipud vigu tegema. Sinuni võib jõuda infot, mis ei vasta tegelikult tõele. Liikluses ole eriti tähelepanelik, väldi kindlasti kiiruse ületamist.

Neitsi

23. august – 22. september

Partnerlussuhete teema on tähelepanu keskmes. Oled väga emotsionaalne, vajad lähedust ja hoolimist, hing ihkab romantilist armastust. Paraku aga ei näe sa suhete vallas toimuvat kuigi realistliku pilguga. Kipud kallimat idealiseerima ning ootad temalt rohkem, kui ta anda oskab ja suudab.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui su igapäevane tegevus nõuab keskendumist ning kellaaegadest kinni pidamist, võid praegu püsti hädas olla. Kaldud hajameelsusse, kipud asju unustama ja segamini ajama. Sind võib segada see, et mõtled aina minevikule. Tundub, et kunagi olid ajad paremad. Sa justkui loodaksid möödunut tagasi saada.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Töises asjaajamises võid olla kergeusklik, oma võimalusi üle hinnata või kedagi liigselt usaldada. Märksa paremad on seisud isiklike suhete liinis. Kui on vaja kallimaga vanu asju selgeks rääkida ja raskeid teemasid arutada, suudad seda rahulikult teha. Probleemide lahendamine loob soodsa pinnase arengule.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sina oled küll sisemiselt rahulik ja kindlameelne, ent ümbritsev maailm paistab justkui hulluks minevat. Nii töised kui ka kodused suhted võivad pingestuda. Teised inimesed nõuavad su tähelepanu, abi ja kaastunnet. Pereliikmetega tuleb olla kannatlik, tühja-tähja pärast mitte ägestuda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tunned end omas elemendis, oled tasakaalukas ja rahulik, suudad olukordi kaine mõistusega analüüsida. Hästi läbimõeldud plaani alusel õnnestub midagi uuenduslikku ette võtta. Keegi naabritest või sugulastest võib olla tugevate emotsioonide mõju all ning vajada toetuseks sinu tugevat õlga.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Koduste asjade korraldamiseks ja pereliikmetega koos plaanide tegemiseks sobib nädal päris hästi. Suudad meeles pidada kunagi tehtud vigu ja vältida nende kordamist. Rahaasjade ajamiseks on aeg riskantne. Äripartnerite peale ei saa päris kindel olla, uute inimestega ei tasu kokkuleppeid sõlmida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Pühapäevane täiskuu Kalade märgis avaldab sinule eriti tugevat mõju, suurendades tundlikkust ja tundelisust. Kipud elama pigem unistuste maailmas, igapäevases asjaajamises ning partnerlussuhteis võid aga kergesti valearvestusi teha. Toitu vali armastusega iseenda vastu – sinu organism on tundlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles