Sõbranna.ee moeblogi: kuidas raseduse ajal šikk välja näha

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Kate Upton.
Näitlejanna Kate Upton. Foto: GCSHE / GAC / MEGA / Scanpix

Lapseootus on ilus aeg ja kuigi sel perioodil on kõige olulisem ennast mugavalt tunda, anname siiski mõned lihtsad stiilinipid, kuidas raseduse ajal šikk välja näha.

Kardiganid ja kimonod on parimad kaaslased

Kardiganid ja kimonod on mugavad, nad sobivad nii kleidi kui ka pükste-pluusi komplektile ja neid on saadaval erinevate lõigete ja mustritega. Suvisel ajal tasub katsetada narmastega varianti, pidulikumal puhul võib vaadata pitsi poole ja sügise lähenedes, on mõistlik varuda juba soojemaid eksemplare. Meeles tasub hoida, et kui on kirju mustriga kardigan või kimono, võiks seal all olev kleit või komplekt olla rahulikes toonides ja ühevärvilisele komplektile võib just kirju kardiganiga vürtsi lisada.

 

A post shared by ashley m. hunt (@ashleym.hunt) on  

Pükskostüümid

Pükskostüüm on alati hea valik, kui ei taha riiete kombineerimisele pikalt aega kulutada. Lisaboonusena tulevad need rõivaesemed mitmete eriilmeliste lõigete ja mustritega. Katsetada tasub ka teksariidest variantidega, neid näiteks lihtsate t-särkidega kombineerides. Küll aga tuleb pükskostüümi selga pannes läbi mõelda, kui mugav teda seljast ära on saada, kui päeva jooksul selleks vajadus peaks tekkima.

Aksessuaare ei maksa unustada

Õiged aksessuaarid aitavad ka kõige lihtsama komplekti koheselt silmapaistvaks muuta. Lisaks ehetele, tasub rõhku panna näiteks värvilistele ja efektsetele käekottidele, pea- ja kaelarättidele, kaabudele ja muidugi päikeseprillidele. Miljon võimalust stiiliga mängida!

 

A post shared by Lydia Louise (@lydialouiseblog) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles