Getter Jaani hindab meestes ausust, tarkust ja tasakaalukust

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: SCANPIX

Eurovisiooni täht Getter Jaani (18), kes sel sügisel keerutab jalga menusaates «Tantsud tähtedega», avaldas ajakirjas Kroonika kolmainsuse, mis teda mehe puhul põlvist nõrgaks võtab - ausus, tarkus ja tasakaalukus.

Küsimusele, milliseid iseloomuomadusi ta ühes kaaslases veel hindab, vastas Getter, et inimene peaks teadma ja tunnetama, mida ta teeb, ja püüdma võimalikult vähe lahmida ja lahmerdada.

«Mulle väga meeldib ütelus, mille on kirjutanud lavapartner Taavi Tõnisson «Keskkoolimuusikali» päevilt oma Nukuteatri leheküljel: «OLE HÄÄ, aga mitte narruseni; OLE AUS, aga mitte tüütuseni; OLE VIISAKAS, aga mitte hulluseni; OLE TÄPNE, aga mitte pedantsuseni; OLE TUGEV, aga mitte üksinduseni; OLE KLAPPIDETA, aga mitte lolluseni.»

Küsimusele, mida tehakse suhetes tema hinnangul kõige rohkem valesti, vastas Getter, et ei usaldata üksteist, ehkki usaldus on suhte juures üks tähtsamaid asju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles