Kas sinu töö pakub sulle rõõmu?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Joogaõpetaja Arvi Aavik kirjutab terviseajakirja Üks oktoobri/novembrinumbris, et töö võib toetada meie liikumist nii vaimses kui füüsilises maailmas, aga ta võib seda ka takistada.

Aavik soovitab, et kui tabad endas töö puhul vastumeelsuse märke, tuleb peatuda ja panna tähele: ehk on see tegevus sinu jaoks ammendunud?

«Kui jah, ära kõhkle ja vaheta töökohta või isegi tegevusvaldkonda. Sinu elu on kordi huvitavam ja inspireerivam, kui usaldad selle iseenda juhtimise alla ega lase end heidutada hirmul tuleviku ees.»

Joogaõpetaja tõdeb, et otsustada ja liikuda kõiges enda sisetunde järgi nõuab suurt julgust. Siiski ei pea Aaviku sõnul päeva pealt töökohta vahetama - selle asemel võib hakata ennast kildhaaval täitma sellega, mis sulle meeldib.

«Kirjuta endale üles, mida sa teha tahaksid ja mismoodi. Tee endaga tööd, täida end uue tundeenergiaga ja kuigi sa võid veel käia tööl vanas kohas, hakkab uus tundeenergia viima sind lähemale sellele, kus sa tegelikult olla soovid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles