Piret Ilves: neli hooaega tähendab nelja eri garderoobi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Ilves
Piret Ilves Foto: Erakogu

Moekunstnik Piret Ilves, kes peab Tallinnas oma moemaja, leiab, et põhjamaa naisele annavad neli aastaaega hea vabanduse rohkeks ostlemiseks, sai lugeda ajakirjast Pulss Tallinn.
 

«Neli hooaega tähendab nelja eri garderoobi. Paljud naised aga ei taba seda imelist võimalust ära ja piirduvad ikka talvel suusajope ja suvel rannariiete kandmisega, olenemata sellest, kuhu nad parasjagu lähevad või mida teevad,» kritiseeris Piret.

Klassikaks on saanud soovitus, et iga naise riidekapis peaks leiduma väike must kleit. Mis võiks olla vältimatu ese tänapäeva naise riidekapis? «Mulle tundub, et kõik kannavad ainult teksapükse ja viimasel ajal ka retuuse. Väikese musta kleidi olemasolu nõudmine tundub juba üle jõu käivat,» ütles moekunstnik.

Piret rõõmustab, kui Eesti naisel mingigi kleit kapis ripub ja mitte ainult – kui seda vahel ka kantakse! Tema enda kleitide ja pükste suhe on 20:1, loomulikult kleitide kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles