Lugeja kirjutab: meikides jää iseendaks

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui tervis korras, siis on ka näonahk ilus ja puhas, aga kui nahk on probleemne, siis tuleb ikka kasutada meikimist, kirjutas meikimisest 75-aastane Velda. Olulisim on tema sõnul mitte moevooludega kaasa minna, vaid jääda iseendaks.

On elatud juba nii kaua, et võin soovitada mõned lihtsad nipid, kuidas ilus ja loomulik välja näha. Kõigepealt, meiki peab ise tegema, siis ei hirmuta ei abikaasat ega ka pereliikmeid. Mina saan meikimisega väga kiirelt hakkama, sest ma olen teinud seda endale juba alates 18 aastaselt.

«Näo pähetegemine» on juba nii «käe sees», et kõik pereliikmed on sellega nii harjunud, et isegi lapselapselaps ütleb, et vanavanaema ei tohi nüüd segada, ta teeb «nägu pähe».

Teen seda väga lihtsalt ja kiiresti sellepärast, et mul on juba välja kujunenud selle pika aja jooksul teatud liigutused ja kindel koht, kus hoian vahendeid, kust saab neid käepärast võtta. On välja kujunenud kindlad firmatooted ja nendeks on minu naha ealisi muutuseid arvestades Q10 näokreem, laupliiats, peitepulk, huulepulk. Puudrit ma ei soovita.

Meigi tegemisel peab alati säilima loomulikkus, isikupära ja liialdamisega peab olema ettevaatlik. Ma ei soovita kunagi moevooludega kaasa minna. Jää alati iseendaks, siis tuleb ilu sinu juurde oma loomulikku rada pidi!

* * *

Kirjuta ja võida auhindu! Hea lugeja, kui Sul on mõnel olulisel teemal mõtteid, mida soovid teistega jagada, või on jutustada oma lugu, siis ootame seda aadressil naine@postimees.ee. Kirjutajaid premeerime erinevate iluauhindadega. Lugeja Velda võttis osa meigiteemalisest mängust ja tema auhinnaks on Avoni 24-karaadise valge kullaga huulepulk Red Karat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles