Kus ja kuidas kõige meelsamini päevitad? Vasta ja võida läbipaistvad bikiinipaelad!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Novella.ee

Päiksevanne võttes tuleb kahtlemata nahka kaitsta ning arvestada ka päikesekiirguse intensiivsusega erinevatel kellaaegadel, aga kui juba päevitamiseks läheb, võiks saadud jume olla ühtlane ja ilma häirivate triipude-rantideta. Kirjuta meile, kuidas ja kus armastad Sina päevitada, ja võid võita läbipaistvad bikiinipaelad ning päikesekaitsekreemi.

Päevitusriided on erinevad nii disainilt kui oma kinnitustelt. Selleks, et õlgadele ei jääks segavat ranti, saab bikiinidele kinnitada spetsiaalsed läbipaistvad, päikest läbi laskvad paelad. Bikiinipaelad hoiavad bikiinide ülemise osa kindlalt paigal, et saaks rinnahoidja paelad lahti siduda ning randivabalt päikest nautida.

Novella.ee veebipoe poolt välja pandud bikiinipaelad lasevad päikest nautida mistahes tegevuse käigus, olgu selleks lugemine, sõpradega lobisemine, rannas meelelahutusest osavõtmine, ilma et peaks muretsema tüütute rantide pärast. Lisaks bikiinipaeltele võib Novella.ee veebipoest leida mitmeid teisi praktilisi ja stiilseid moeaksessuaare.

Tuletamaks aga meelde, et päikest tuleb võtta mõõdukalt ja nahka peab kaitsma, lisab Avon bikiinipaeltele kingituseks Anew Solar Advance päikesekaitsekreemi kehale kaitsefaktoriga SPF 30 UVA/UVB.

Jagamisele läheb kaks auhinnakomplekti.

Kuidas osaleda?

Kirjuta meile, kuidas ja kus meeldib Sulle päevitada. Kas päevitad bikiinides, alla lastud paeltega bikiinidega või hoopiski topless? Kus meeldib Sulle enim päevitada – kas oma aias, rannas, katusel, rõdul-terrassil? Kas teed päikseliste ilmadega ka lühema tööpäeva, et jõuda randa ja päikese kätte, või õnnestub näpistada aega lõunapauside arveltki?

Vastuseid ootame aadressil naine@postimees.ee, teemaks «Päevitamine», või siinsamas kommentaariumis, kus tuleks loosimises osa võtmiseks kindlasti oma e-mail sisestada – see on vaikimisi nähtav vaid toimetusele.

Mängust saab osa võtta 15. juunini.

Auhinnad

Jagamisele läheb kaks auhinnakomplekti, kuhu kuuluvad bikiinipaelad ja päikesekaitsekreem.

BikiniBands bikiinipaelad (12,95 EUR) veebipoelt Novella.ee muudavad päikese käes veedetud aja sekeldustevabaks ja tagavad täiusliku päevituse ükskõik millise lõikega suvise riietuse kandmisel. Paelad on kõik ühes suuruses, mis sobib kõigile. Toode on pakendatud sobivasse kotikesse, mis mahub ideaalselt ranna- või käekotti.

Anew Solar Advance päikesekaitsekreem kehale kaitsefaktoriga SPF30 (150 ml, 21,50 EUR) pakub tõhusat kaitset päikesest tingitud kahjustuste eest, kreemil on nii UVA- kui ka UVB-kaitse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles